<

Викидають сміття не лише мешканці будинку: комунальники скаржаться на переповнені смітники у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:33 | 26.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1127
/ коментарі 2

Працівники КП «Полігон» 26-го жовтня прибрали велику кількість сміття біля сміттєвого контейнера, який встановлено по вулиці Привокзальній, 24 у Володимирі.

Вивіз сміття з даного контейнера здійснюється два рази в тиждень – у вівторок і в п’ятницю. Проте в контейнер складують сміття не тільки мешканці багатоквартирного будинку, але й прилеглих будинків, повідомляють на сторінці КП у фейсбуці.

Окрім того, містяни не пакують сміття належним чином, іноді висипають із сміттєвого відра одразу в контейнер. Відповідно, сміття розтягують собаки та розносить вітер.

Через кілька днів біля контейнера утворюється стихійне сміттєзвалище, яке не є наслідком бездіяльності місцевої влади чи комунального підприємства, а свідчить про низький рівень культури поводження зі сміттєвими відходами мешканців вулиці Привокзальної.




коментарів: 2
  1. Навпроти друкарні теж гори сміття біля смітників, хоча його часто вивозять. Просто там викидають сміття і ті хто не хоче за нього платити. Просто автомобіль стає, викидають сміття і їдуть собі далі. Кожного дня така картина

  2. це не люди винні, а сміття не вивозилось більше тижня. А як і вивезуть, то рідко після машини хто прибирає. Влітку часто самі беремо граблі. Так що працюйте краще.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця