<

Викрили мешканця Володимира, який дронами переправляв контрабанду до Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:32 | 21.07.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2988
/ коментарів 7

Прикордонники викрили 31-річного мешканця Володимира, який займався контрабандою тютюнових виробів до Польщі.

Встановлено, що чоловік підшукував осіб, які мають навички керування малими літальними апаратами. Надалі дронами мали переправляти сигаретами до Польщі. Володимирчанин інструктував таких громадян та забезпечував необхідними засобами для подолання кордону, – повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

21-го липня спільна міжвідомча група з оперативників Луцького прикордонного загону, співробітників Нацполіції та Служби безпеки України за процесуального керівництва Володимир-Волинської окружної прокуратури провела санкціоновані обшуки в організатора протиправної діяльності.

За результатами обшуків у фігуранта вилучено два транспортних засоби та причіп, які використовувалися для транспортування до місця злету літального апарату і контрабандного товару, засоби зв’язку та печатки, які, ймовірно, використовувалися для підробки документів.

Наразі, з метою формування доказової бази, тривають подальші процесуальні заходи в рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 332 Кримінального кодексу України.




коментарів: 7
  1. Все майно конфіскувати, а винуваться підвісити за яйця до дрону–і до братів-поляків. Роботи на благо Польщі для нього вистачить. Пущай полетает.

  2. Шкода людини.
    Заробити немає де, знайшов чоловік підробок і так влетів.
    Можна подумати, ніхто не возив цигарки до Польші

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер