<

Викрадення джипа з ювеліркою у Володимирі на 2,5 млн грн: як просувається справа у суді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:09 | 23.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
2102
/ Коментарі відсутні

Минулоріч у Володимирі-Волинському викрали джип екполіцейського, який тепер є власником ювелірних магазинів. Автівку згодом знайшли неушкодженою у селі неподалік, але з багажника зникли ювелірні вироби на 2,5 мільйона гривень.

Осіб, причетних до скоєння злочину, досі не знайшли. Йдеться в ухвалі Володимир-Волинського міського суду, – пише Волиньпост.

Відомо також, що у червні 2021 року слідчий закрив кримінальне провадження у зв`язку із закінченням строків досудового розслідування. Утім, 20-го липня постанову про закриття скасували.

Наразі ж слідчий Андрій Береза подав клопотання про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні. Адже є потреба у продовженні слідчих дій, зокрема зібранні доказової бази, проведенні експертизи.

Суд, розглянувши клопотання, вирішив продовжити строк досудового розслідування на пів року.

Нагадаємо, інцидент стався 11-го січня 2020 року. Власник залишив автомобіль Toyota Prado біля воріт власного будинку з відчиненими дверима та заведеним двигуном, а сам пішов зачиняти ворота. За цей час невідома особа викрила автівку, у багажнику якої було чимало коштовностей. Згодом авто знайшли у селі Верба колишнього Володимир-Волинського району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер