<

Викладачка етикету з Володимира закинула ноги на крісло в кінотеатрі та розповіла, що з цього вийшло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 13.01.2021 / Володимир / /
Перегляди
92
/ 1 коментар

Викладачка етикету з Володимира-Волинського Анастасія Азанова розповіла про правила поведінки в кінотеатрі, які варто знати його відвідувачам.

Пост із заголовком «Я закинула ноги на крісло» Анастасія опублікувала в своєму інстаграмі. Вона повідомила, що стала свідком виховних моментів з боку працівників кінозалу в кінотеатрі «Сім’я», чим була приємно вражена.

“Я закинула ноги на крісло. А менше ніж за 15 секунд у темряві зі сторони входу пролунало чемне “зніміть, будь ласка, ноги зі спинки”, – розповідає Анастасія.

Викладачка написала кілька правил, слідуючи яким, ви не потраплятимете у сороміцькі ситуації.

Яку їжу можна брати з собою

Як зазначає Анастасія, попкорн і пепсі – ідея хороша. Пиво і рибка – ні в якому разі.

Можете собі дозволити снеки, печиво, чіпси, міні-круасани та безалкогольні напої. Абсолютно категоричне “ні” бутербродам, салатам, гарячим стравам та усьому, що має сильний запах. Не вживайте алкоголь під час сеансу.

Чай чи каву можна пити і під час сеансу. Це за умови, що усе вищеперелічене не суперечить правилам конкретного кінотеатру.

Сядьте зручно, але не нахабно

Так, ви маєте свій простір, щоб якомога зручніше сісти в кріслі. Можете опустити чи підняти підлокітник між своєю компанією.

Але не стукайте по кріслу перед вами, не розвалюйтесь на два підлокітника (між іншим, вам законно належить лише один з них). Ну і, звісно, не закидайте ноги.

Звук дзвінка

Банальне, але актуальне правило: вимикайте звук, переведіть телефон у режим “вібро”, розповідає викладачка етикету. Якщо дуже треба відповісти – виходьте з залу. Допускається, якщо ви пошепки скажете, що зараз у кіно і зателефонуєте пізніше. Головне – не заважайте іншим дивитися фільм.

Не коментуйте фільм у весь голос

Кілька слів пошепки один одному – допустимо, але паралельна до фільму озвучка – ні. Те саме стосується сміху, чавкання, сьорбання, звуків поцілунку. Усього цього не має бути чутно.

Проходьте між рядами передом до тих, хто сидить

Фото- та відеоконтент

У багатьох кінотеатрах перед початком фільму є попередження про заборону зйомки. Тобто зробити фото чи зняти коротке відео ви можете під час перегляду трейлерів на початку.

Ось як раз щодо цього пункту я й бачила зауваження відвідувачам від працівників кінотеатру “Сім’я”. Молодь влаштувала прямий ефір в інстаграмі прямо під час фільму. Їм зробили зауваження і попросили припинити.

Молодці працівники, які по камерах стежать за порядком у залі навіть під час сеансу.

Сміття, яке лишається після вас, забирайте з собою

Позбутися його ви зможете при виході з залу. Погодьтесь, не приємно після сеансу, коли знову вмикається світло, телепортуватися з чистої кінозали до епіцентру недоїдків.

“Ставтеся до інших так, як би ви хотіли, щоб ставилися до вас”, – говорить Анастасія Азанова. “Це просте правила на всі випадки життя”.

Читайте також:

Капелюшний етикет: викладачка етикету з Володимира пояснила, кому можна носити шапку у приміщенні

«Не одягнені відповідно»: викладачка етикету проаналізувала вбрання новообраних депутатів Володимир-Волинської міськради під час першої сесії




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер