<

Викладачі музичної школи Володимира, яких відсторонили від роботи, написали заяви у поліцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:21 | 13.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
3573
/ коментарів 14

10 викладачів Володимир-Волинської дитячої музичної школи написали заяви у поліцію. Педагоги не згодні з наказом директора про відсторонення їх від роботи через відсутність щеплень проти COVID-19.

Про це Суспільному розповіла учителька Оксана Волотко.

Викладачка – серед тих педагогів, які за наказом директора від 8-го листопада відсторонені від роботи у музичній школі без збереження зарплати.

“Ми не проти вакцинації. Ми хочемо, щоб в нас був свій вибір. Щоб не було дискримінації, щоб не було поділу вакцинований-невакцинований”, — каже жінка.

Директор школи Роман Вислобоков розповів, що в дитячій музичній школі Володимира 56 працівників – це педагоги та технічний персонал. Від роботи відсторонили 13 невакцинованих викладачів. Усіх працівників, з його слів, попередили про відсторонення у разі відмови від щеплення.

“Ті, хто приніс довідки хоча б про одне щеплення, або довідку про протипокази до вакцинації, працюють”, — розповіла педагогиня Наталія Поліщук.

Вона одна із тих, хто нещодавно перехворів на COVID-19, має антитіла та тимчасові протипокази до вакцинації.

Відстороненні педагоги написали звернення на ім’я директора школи, аби їм дозволили працювати дистанційно. Директор музичної школи Роман Вислобоков каже, що дозвіл на дистанційну роботу надати їм не може, тому що згідно із законом про працю, відсторонення не передбачає інших видів роботи.

“Якщо контролюючі органи застануть на робочому місці невакцинованого працівника, то керівник установи буде відповідати за це з власної кишені”, — каже начальник відділу культури і мистецтв Володимир-Волинської міської ради Анатолій Сурмик.

Адвокатка Ольга Кудрицька розповіла, що педагоги мають право оскаржувати наказ про відсторонення від роботи у суді, надавши усі матеріали для розгляду справи. Ситуацію називає хиткою.

10 заяв педагогів музичної школи у поліції зареєстрували. Зі слів інспекторки головного управління поліції Волині Марини Балдич, скільки усього подібних заяв отримали з початку тижня, поки не рахували.

Читайте також:




коментарів: 14
  1. Ковід вбив майже 70 тис Українців, вакцинація ефективна, 92% госпіталізованих із ковідом невакциновані.
    “Ми хочемо, щоб в нас був свій вибір.” – так нікого насильно не вакцинують та не примушують до вакцинації. Наявність вибору передбачає різні можливі наслідки.
    Хочете працювати із людьми – вакцинуйтеся, не хочете – не вакцинуйтеся.

    • Андрій насильно ніхто не заставляє???? А кажуть вакцинуйтесь або без заралати будите, це не заставляє????? Вакцина вибробування навіть толкового не пройшла, а ви розказуєте зберігає, хворіють як вакциновані так і не вакциновані, спитай в любого нормального лікаря вам скажуть яка ця вакцина!!!

  2. Тупі вчителі,які не розуміють необхідності щеплення ,не повинні працювати з дітьми!

  3. Фотка пацаньонка з бандурою нагадав мені мій клас з гітарами і Віталія Яковича, якого зараз поважаю набагато більше, ніж тоді!

  4. А я знаю одного… Он Іван Кузьмович із Новосілок стоїть скромно, з паперами І думає напевно – “Пішов би я краще ширнувся Астрозенекою” а то зараз з роботи попрут!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа