<

Викладача педколеджу Володимира, який загинув під час війни, нагородили орденом «За мужність» посмертно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:04 | 18.06.2022 / Володимир / , , , /
Перегляди
2838
/ Коментарі відсутні

Посмертну нагороду – орден «За мужність» ІІІ ступеня – вручили дружині та синам героя-прикордонника з Волині Віталія Власенка.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, офіцера Державної прикордонної служби України відповідно до Указу Президента України від 17-го березня 2022 його нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно, повідомили в МВС України.

Нагороду дружині загиблого Героя вручив перший заступник начальника Західного регіонального управління – начальник штабу полковник Олексій Гавель. Зазначимо, що обидва сини воїна-прикордонника продовжують справу свого батька і є військовослужбовцями Держприкордонслужби.

Підполковник Віталій Власенко загинув 7-го березня від осколкових поранень, які отримав під час мінометного обстрілу ворога поблизу населеного пункту Житлівка, що на Луганщині.

У мирному житті Віталій був комендантом студентського гуртожитку і викладачем дисципліни Захист Вітчизни педагогічного фахового коледжу ім. А.Ю. Кримського у Володимирі.

Він був прикордонником до роботи в коледжі, за місяць до початку війни приєднався до сил оборони.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер