<

Виховує семеро дітей: володимирчанці присвоїли почесне звання «Мати-героїня»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 21.08.2020 / Володимир / /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

21-го серпня жительці Володимира-Волинського Вірі Мартинюк, якій Указом Президента України присвоєно звання «Мати-героїня», у міській раді вручили відзнаку та квіти.

В Україні звання “Мати-героїня” має статус державної нагороди. У серпні 2020 року таке звання отримала мешканка Володимира-Волинського Віра Мартинюк, яка виховує 7 дітей, – інформують на сайті Володимира-Волинського.

Нагадаємо, що Указом Президента України від 29-го червня 2001-го року № 476/2001 “Про почесні звання України” почесне звання”Мати-героїня” присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох i більше дітей, у тому числі усиновлених у встановленому законодавством порядку.

“Особлива увага звертається на моральні якості осіб, які представляються до присвоєння почесного звання, також конкретні заслуги матері у справі виховання дітей, її авторитет. Важливу роль відіграє і позитивний імідж сім’ї”, – зазначає заступник начальника управління соціального захисту населення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Володимир Коломий.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця