<

Виділені з міського та обласного бюджетів гроші на облаштування казарм Володимир-Волинської військової частини застрягли на рівні держави

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:35 | 4.07.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

4-го липня відбувся брифінг міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка. Він зазначив, що наприкінці тижня до міста завітає голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. 

“У п’ятницю у місті працюватиме Володимир Гунчик. Він перевірятиме, як виконуються доручення, які він дав щодо підготовки до прийому бригади, яка має повернутися зі Сходу. Нагадаю, що з міського бюджету було виділено 500 тисяч гривень для потреб бригади, а з області – 2 млн. Але, окрім цих коштів, було доручення від Волинської ОДА ряду підприємств області, зокрема лісівникам, надати допомогу”, – розповів Петро Саганюк.

Петро Саганюк також розповів, що виділені з бюджетів кошти на рахунок військової частини ще не надійшли. Спочатку, як пояснив мер, пропозиції щодо використання грошей повинне підготувати Міністерство оборони. Потім Міністерство фінансів прийме відповідну постанову. Ця процедура затримує виконання ряду робіт.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер