<

Вибоїни від фрейзера на дорогах пробивають колеса: на вулиці Привокзальній у Володимирі немає знаків про ямковий ремонт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:38 | 14.03.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1083
/ Коментарі відсутні

Не один автомобіліст, проїжджаючи на вулиці Привокзальній у Володимирі залишився з пробитими колесами. Там розпочали ямковий ремонт, вирізали фрезою вибоїни, призупинили роботи та не поставили розпізнавального знаку.

Відео з пробитою зимовою гумою на колесах опублікував володимирський волонтер Андрій Садовській у фейсбуці.

За встановлення дорожніх знаків про початок ремонтних робіт відповідальний підрядник. Згідно з правилом дорожнього руху 1.37 у населених пунктах водії мають бути попереджені про небезпеку на відстані 50–100 м до початку такої ділянки.

У коментарях до допису Садовського містяни скаржаться, що багато з них пошкодили колеса на тому ж місці.

За словами начальника управління інфраструктури Ігоря Возного , на тому місці не такі великі ями, які можуть пошкодити колеса. Він сам тією дорогою їздить на невеликій швидкості, не псуючи авто. Під час ремонту знаки стояли, проте, коли виконавці дорожніх робіт поїхали, – вони зникли. За словами підрядника, їх вкрали й сьогодні встановлять нові.

Згідно зі статтею 128-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення порушення або невиконання правил, норм і стандартів під час будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів і дорожніх споруд — тягне за собою накладення штрафу в розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 1700 грн.

Порушення, передбачені частиною першою цієї статті, що спричинили пошкодження транспортних засобів, вантажів, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, — тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 2550 грн.

ОНОВЛЕНО. Того ж дня, після публікації даного посту, частину дороги на Привокзальній залатали.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер