<

Вибоїна на вулиці О. Довбуша у Володимирі-Волинському стала жахом для пенсіонерів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 18.02.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ось уже майже чотири роки мешканці вулиці О. Довбуша у Володимирі-Волинському (район швейної фабрики) чекають на ремонт ділянки дороги, яка у негоду перетворюється на величезну вибоїну, наповнену водою. 

І щоб оминути її, досить часто доводиться чіплятись за паркан. Добре, коли опадів небагато і яма не збільшується. Та коли дощ падає кілька днів, вона перетворюється на озеро. Більша частина дороги заасфальтована, оскільки нею щодня батьки водять дітей до дитячого садочка. А от далі – у бік кладовища – вона жахає. І саме там проживають люди, більшість яких є пенсіонерами, і яким по 80 і більше літ. Для того, аби вийти до магазину і купити хліба, деяким із них потрібно подолати цей відрізок, однією рукою тримаючись за паркан, а іншою – спираючись на ціпок. Саме ці старенькі і забили на сполох, бо тим, хто ходить по асфальті, це не потрібно, – повідомляє Слово Волині.

У 2012 році вони звернулись до міськвиконкому із цим питанням. Звідти заяву передали до ЖЕКу. Там спрямували її до КП «Полігон», де пообіцяли розв’язати проблему, щойно виділять кошти. На жаль, їх до цієї пори так і не знайшлося.

Начальник житлово-комунального відділу Володимир-Волинського міськвиконкому Віктор Фіщук пояснив, що у місті відремонтовано 50% із запланованих доріг. З його слів, грошей не вистачає на всі ділянки, що потребують ремонту. Питання щодо розподілу коштів на 2016 буде вирішуватись на черговій сесії, яка відбудеться навесні. І якщо депутати приймуть рішення про виділення грошей на ремонт цієї ділянки дороги, проблему вдасться розв’язати.

Залишається сподіватися, що кошти віднайдуть. Інакше стареньким людям, які там проживають, далі доведеться ходити «по парканах». І не тільки їм. Бо за два місяці святкуватимемо Великдень, і цією дорогою люди будуть іти на кладовище прибирати могили рідних.

Жанна Марковська




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа