<

Ви сплатили комунальні платежі? У Володимирі-Волинському з’явилися листівки з фото боржника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:28 | 24.01.2019 / Володимир / /
Перегляди
6
/ коментарів 58

У Володимирі-Волинському на центральних тумбах з оголошеннями з’явилися листівки із фотографією місцевого жителя Григорія Г. На листівках була розміщена інформація, що чоловік боргує певну суму за опалення. 

У коментарі журналістам інтернет-видання “БУГ” Григорій Г. повідомив, що ймовірно їх розклеїли 24-го січня, особисто він поки листівок не бачив. Фото було взяте із сторінки чоловіка у Фейсбук .(чоловік настояв на тому, щоб було закріплене посилання на його акаунт.

Журналісти «БУГу» запитали у володимирчанина, хто на його думку є автором листівок, чи відповідають вказані дані дійсності, і які будуть
його подальші дії.

“Ще не бачив, але мені вже сказали. Ніяких дій, моє приватне життя абсолютно нікого не стосується. Той, хто взявся захищати права інших людей, мусить вміти захищати свої, інакше в нього нічого не вийде. Я всім кажу – не реагуйте на такі речі. Принцип “а що люди скажуть” – це залишки совка, від нього треба позбавлятись. Я не приймаю і не можу приймати рішень, які прямо впливають на життя людей, тобто не є ні депутатом, ні чиновником, тому маю моральне право не звертати уваги на те, що про мене думають.

Моє фото розклеїли після мого блогу про пошук людей, які готові продати свій голос, нехай побільше почитають. Після того, як я не відреагую на це, наступним кроком стане звинувачення в педофілії – відразу наперед вам пишу, що на це також реагувати не буду, – відповів на запитання журналістів Григорій Г.

Чи має відношення до листівок «Володимир-Волинськтеплокомуенерго»? З таким запитанням звернулися до директора підприємства Сергія Коби.

“Підприємство до цих листівок не має жодного відношення. Ми не маємо права розголошувати інформацію, що якась конкретна людина боргує, а лише вказувати адресу квартири чи будинку, де не оплачують комунальні послуги”, – відповів Сергій Коба.




коментарів: 58
  1. А що це ти так , Григорію, Порошенка невзлюбив? Чи,може, образив тебе чим? Треба так розуміти, що зараз в кентах твоїх Садовий? Чи, може. Бойко, судячи з відео?

  2. Було б добре якби цей Григорій навчив інших громадян не платити комунальні платежі. Лише такий шлях дозволить знизити ціни на комуналку. Не забувайте, що основні три складові комуналки це надприбутки монополістів, податки та корупційна складова. Дуже просте підтвердження цьому це питома вага податків, діаграми де це показано уже неодноразово демонстрували в студіях політики різних мастей та приклади окремих країн де енергоносії коштують дуже дешево і галузі не дотуються, а розвиваються. Інколи навіть є бюджетоутворюючими.
    Допоможете Григорій??

    • Тут питання комплексне – ваші права має охороняти Антимонопольний комітет і відділ захисту прав споживачів, ви їх утримуєте своїми податками. Якщо ви платите податки і незадоволені рівнем життя, то або владу треба міняти, або податки перестати платити, хоча другий спосіб схожий на легкий флірт з законодавством, краще перший. Звертайтесь, допоможу чим можу.

  3. ти диви – такий на вигляд правозаконний, богобоязний і справделивий до холєри, а такі борги носить!!! бикуватість і наглість більше нема шо назвати. то може той хто вікна хотів в музеї ставляти? архітектор липа-вазон

  4. цікаво чи значок “Я не сплачую борги за клятий мацкальський газ” буде мати попит ?

    • Незабаром мiльйони свiдомих громадян будуть iз гордiтю носит значок “Я не слачую несправедливi комунальнi тарифи!” МИ НЕ ЛОХИ!

      • не, про маскальський треба неодмінно згадати ! це буде патріотично ! не сплачувати з патріотизму – це крутіше, ніж якась там несправедливість.. мені здаеться..

  5. Я знаю чия це робота з листівками це є одне Чмо типу коллектора
    звонить до людей боржників по теплу і воді погрожує по телефону хоть не має на це
    ні якого права. Ось цього мудака номер але в ньго він не один він
    кажуть люди з різних дзвонить. 068 907 7303

    • Мені здається, що в даному випадку це робота не колекторів. Але життя треба прожити так, аби всі колектори занесли ваше прізвище в список “Безнадійний клієнт”

  6. Молодець ! Закликаю також не платити здирницькі тарифи за тепло . Відєднатись від централізованого теплопостачання можливо тільки через хабар у міськраді. Не зважаючи на те, що технічні умови дозволяють відключення без жодного порушення закону. (інакше хабар, не брали б ) Отже, примушують платити за послугу , що коштує в двічі дорожче ніж індивідуальне опалення, забираючи право вибору. Пряме порушення конституції.
    А за такі листівки, пряма дорога до суду ,за приниження людської гідності.
    А ви скільки роздеребанили бюджетних грошей ?

    • Раніше в судах можна було добитись хоч якоїсь справедливості і Антимонопольний комітет реагував, а тепер з цим проблеми. От дивіться – в Володимир-Волинській філії “Волиньобленерго” приблизно 20 тис. абонентів, які сплачують по квитанціям і тільки 4 з ним мають на руках судове рішення, де написано, що вони мають право платити по абонентській книжці. В тому числі і я. Свої права треба вміти захищати. Я плачу по квитанції, але якщо тільки вони почнуть поводитись некультурно, тоді я поставлю вимогу видати мені книжку, аби я мав можливість заплатити і їм прийдеться їх замовляти в типографії спеціально для мене.

    • Інструкція проста. Якщо ви чимось незадоволені, приходите в абонвідділ, показуєте паку грошей і кажете – “Маю, але не дам, ви тут тримайтесь”

  7. Жити глистом за рахунок інших легше всього…. неавчись хоч за свою дупу платити патрійот грьобаний!!!

    • Сама сплачуй! Ти хочеш, щоб люди сплатили за ледь теплi батареi всi грошi, та вiдмовились вiд харчiв, лiкiв? Дуля тобi! Не будемо платити i крапка!

    • За рахунок інших живе той, хто земельну ділянку отримав без черги. Правда для того довелось не одну дупу поцілувати, бо інакше би не дали нічого. Коли нагинаєшся і робиш це діло, то хоча б вишиванку знімай.

  8. Все почалось років 15 тому, коли я зайшов абонвідділ одного комунального підприємства уточнити розрахунки, а там сиділо хамове отродьє, як оцей приступа, що тут пише. Ну яка розмова може бути з хамами? Я їм ще тоді сказав, образно кажучи “Грошей не має, але ви тримайтесь” і пішов. Потім було купа судових процесів практично за всіма підприємствами, хами дуже довго пручались, але нарешті заспокоїлись. От уявіть собі – ви хочете заплатити гроші, а вам хамлять і бикують, як цей приступа – яка ваша реакція? От вам і відповідь.

    • До Горотя . Дійсно в відділах збуту комунальних підприємств часто працівники поводяться дійсно по – хамськи . Та не тільки . Кажуть і багато хто знає , що наприклад в теплокомуненерго в таких відділах брали гроші за тепло прямо на місці і ставили в розрахункові книжки печатку профспілкової організації ” ОПЛАЧЕНО” – ось так !!!

      • Тепер ситуація покращилась. Коли я з ними зв’язався, там взагалі сиділо стадо. Прийшлось зустрічатись в суді і пояснювати, що їхня поведінка не зовсім культурна.

  9. Чуєш ти глист, за мою землю може говорити тільки та людина яка була на війні. Хочеш земельки? Поїдь повоюй… вояка диванна бля. Сам всрався, а тепер винних шукаєш?

    • прально ! пропоную всіх, хто не воював обмежити в правах ! ну хоча б до того часу, поки влада не зміниться… а там побачимо…

    • Ну що візьмеш з продажного свободівського бидла. Якби ти взяв її на Місяці, або в себе в селі, то ніяких питань до тебе би не було, плуг. Тобі її місто дало, де я живу. І як вже було сказано, дали її тобі в обхід інших, по вилизав багато кому. І зараз лижеш, бо відробляти треба. Вибачаюсь перед всіма, бидло нормальної мови не розуміє.

  10. тут правда має дві сторони- дійсно тарифи в нас грабіжницькі за рахунок явно завищеної ціни на енергоносії , в тому числі на газ . Але послуга надається і треба її оплачувати , бо умовно в магазині нічого за дарма не дають -тобто не подобається величина тарифу – то плати скільки ти рахуєш , що може коштувати ця послуга – але треба щось платити – бо в іншому випадку за послуги , що тобі надаються будуть платити інші споживачі – чи сусіди , чи лрузі , чи ворогои…

    • Не зовсім так. Серед магазинів у вас є вибір – нахамили в одному, то можна піти в інший. А серед комунальних підприємств вибору не має, тому на всі порушення має реагувати Антимонопольний комітет і відділ захисту прав споживачів. Вони не реагують, так само як НКРЕКП з глузду з’їхало зі своїми постановами. Що робити, куди жалітись?

      • До Горотя . Не зовсім з Вами згідний. Давайте уявимо , що всі послухаються Вас і перестануть оплачувати комунальні послуги і що буде ??7 Люди , які пррацюють в комунальних установах не будуть матм заробітної плати і можливо не вийдуть на роботу – місто просто замерзне , не буде води , не вивезуть сміття . З одним я в Вами згідний -до того часу , поки людт будуть голосувати і вибирати у владу як місцеву так і вищу і Президента , тих хто вміє гарно говорити , гарно обманювати і хто використовує владу для особистого збагачення або для збагачення своєї сімї чи своїх друзів тодку в Україні не буде …

        • Люди не можуть жити без комунальних послуг. Тоді всі ці колгоспні контори розваляться і на їхньому місці з’являться нові – без роботи залишиться хіба що керівництво і працівники, які хамлять. Спеціалісти без роботи не залишаться, хтось же мусить працювати. Само собою в цьому випадку встановлення автономного опалення стане простим ділом.

  11. Якби кожен з тих, хто тільки те і вміє, що критикувати і хаяти владу, а ще плакати, як йому погано живеться , вмів би так відстоювати свою позицію та права як Гороть чи, наприклад , як колись Зінкевич, котрий виграв судову справу з РЕСом, то в цій країні точно би не було корупціїї і влада не мала би людей за лохів , як має зараз. Не було б вседозволеності та анархії, бо чиновники виконували б свої обовязки з оглядкою на закон та переляканими очима, в передчутті того, що через таких, як Гороть завтра їх можуть копнути під зад із займаної посади, а то і запроторити в “мэста не столь отдаленные”. І мене бісить, коли всюди стогнуть і плачуть від того як їм погано живеться в теперішній Україні , А питання собі: Що я зробив для того, щоб мені жилося краще ви собі не задавали?” Французам підняли ціни на бензин і вони всі вийшли на протест. Румуни масово вийшли на вулиці, коли прийняли поганий закон про корупцію. Угорці вийшли, бо не були згідні з новими законами про працю. Врешті, навіть польські митники роблять тихі страйки, щоб їм підняли зарплату. А що робите ви? Стогнете і боретеся на безмежних просторах клавіатури?

    • Я багато кому організовував тусовку в суді. Так знаєте, що я хочу вам сказати – вони там зовсім інші стають, просто білі і пухнасті і пробивають суддю на жалість. Одного разу пред’являв позов до Володимир-Волинського виконкому, то просто жалію, що не можна було знімати на відео його представників- вони такі милі зайчики)). Я ще для приколу викликав свідками десь чоловік 6 і вони мусили давати покази. Процес був прекрасним, до них відразу все дійшло і більше таких порушень не робили.

      • Ви знаєте, дякую вам за коментар – надихнув згадати молодість, бо ж мої права таки порушують. От сидить хамло в виконкомі і має законне право приймати рішення, які прямо впливають на моє життя. А не можна дозволяти хамам цього робити. Займусь.

      • Останні два питання я задавав не вам, а тим, чиї старання до зміни свого положення обмежуються лише вираженням свого незадоволення та щоденним наріканням на діючу владу., як в місті, так і в державі. Перепрошую, люди добрі,: “А хто її вибирає цю владу?Чи не ви часом? А чи були ви за всі 28 років незалежності задоволені хоч однією владою у різні часи? Сумніваюся. А чи влада, яка приймає погані закони, підвищує тарифи і робить все для нас погано прилетіла з Марсу? Таки ні, всі ці чиновники це вихідці з поміж вас і з ващим менталітетом. І не сумніваюся, що кожен з цих незадорволених життям , опинившись при владі чи при посаді робив би те саме, що і нині діючі. Бо така вже виробилась система, за сприяння,, чи то потурання , дурості чи то байдужості людей . Ви її породили, а тепер їжте, бо ви по Конституції носій цієї влади, і заслуговуєте таку, якими є самі. А ви, пане Гороть, вчіть, переконуйте терпил і стогнучих, що покращити життя можна тільки тоді, коли кожен буде відстоювати свої права і кожен усвідомить , що від бездіяльності кожного особисто позитивні зміни в країні вцілому не відбудуться.

        • Людям треба говорити правду – на жаль, нинішня судова система не та. Людям суттєво обмежили можливість звернутись в суд, та і суд вже зовсім не той. Вихід один – об’єднуватись для захисту інтересів. Правда є один плюс – створені центри безкоштовної правової допомоги і вони дійсно дуже дієві – я сам був в конкурсній комісії, яка відбирала працівників цих центрів по всій області і можу сказати, що підхід був дуже гарний – ніякі знайомства ролі не грали, тільки особисті якості. Так ці центри оплачують послуги адвоката, що полегшує процес звернення в суд. Але люди не хочуть, або бояться, або ще щось – я всіх направляю в ці центри і кажу, аби скористались безкоштовною юридичною допомогою і можливістю мати адвоката – йдуть дуже мало. А за руку нікого вести не збираюсь.

          • Що людям обмежило право звернення в суд, закон про судоустрій чи що? Не в курсі. Створення ценрів правової допомоги може означати, що хоч поволі, але все-таки якісь реформи в цій державі таки відбуваються?

  12. Ти глист моєю земелькою не відмазуйся…. вона є моя приватна власність. Сплати за тепло спочатку яким ти користуєшся безкоштовно, а потім строй тут з себе незайманого борця за справедливість! Тусовщик хрєнов)))

    • А твоєю землею, продажне свободівське бидло, ніхто і не відмазується. І не твоє діло, кому і що я маю платити. А от якого милого тебе у виконкомі тримають, то моє діло і я цим питанням займусь.

    • до Приступи . Відносно отримання позачергово земельної ділянки Гороть 100 відсотково правий. Не вже Вам так була потрібна ця земельна ділянка , що Ви вирішили проігнорувати інтереси багатодітних сімей, які давно чекають щоб отримати землю ??? Багатьом ясно , що Вас просто купили , щоб Ви на міськвиконкомі голосували так як скаже папа – і Ви це прекрпасно робите- піднімаєтє руку “За”- за безліч рішень , де порушується законодавство України чи приймаються рішення в угоду можновладців міста .

      • Не він перший, не він останній, хто продався. Але якщо вже не вистачило сили волі, чи перемогли шкурні інтереси, то сиди тихо і не вилазь. Я ж не продався за те, аби мені списали борги і слухати від продажного “лекцію” на тему, що таке добре, а що таке погано, абсолютно не маю наміру. І не тільки я.

  13. Пане Гороть, я вимагаю продовження “банкету” !))
    Давно у нас монополістів не “нагинали” …
    Успіху Вам!

    • Маленьке уточнення – Не “вас…розвелось”, а тебе їх розвелось, видно набрався, коли вилизував.

  14. і ще . Те , що на комунальних підприємствах може бути не все в порядку з використанням доходів -тобто цих грошей які платять мешканці міста – це так. Згадайте хоч історію з підприємством ” Львівська жінка ” , коли місцевий ЖЕК заплатив сотні тисяч гривнів штрафу по рішенню суду за те, що було знищено обладнвння кабельного телебачення за вказівкою декого з владців міста , чи те , як на теплокомуненерго з доходів підприємства десятки тисяч перечислялись на рахунки профспілкової організації і пізніше ці гроші обналічувались і просто пропивались конторою на фуршетах … місто ж невелике – як після цього буде довіра до влади , яка допустила ці факти а може і сприяла чи до комунальних підприємств, які займались такими аферами…

    • Я особисто бачив документ, за яким ще при Буднєвському виплачувались премії – там такі суми, що в любого, самого порядного споживача відіб’ють бажання заплатити хоча б 1 гривню. Як тепер ситуація, сказати не можу.

  15. На “БУЗі” слабкий сервер, вже не можу відповісти під вашим питанням. Так, зміни в законодавстві суттєво обмежили можливість звернення в суд і полегшили судам і комунальним підприємствам приймати рішення навіть при відсутності відповідача. Також підняли і вели нові платежі судового збору.

  16. Глист…я бачу по твоїх дописах що в тебе
    язик це основний орган доводу… співчуваю))))

  17. прийде час, і нова влада скаже “ми тебе туди не посилали”… ну а народ буде казати так, як телевізір… хто років 5 проживе, той побачить

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер