<

“Вулиця Івана Франка у Володимирі-Волинському не може бути пішохідною”, – Андрій Принда

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:17 | 2.03.2018 / Володимир /
Перегляди
9
/ коментарів 5

Депутат Володимир-Волинської міської ради Андрій Принда під час сесії, 1-го березня, розкритикував пропозицію колеги Сергія Радкевича, щоб зробити вулицю Івана Франка пішохідною. Пізніше, після засідання, Принда роз’яснив журналістам інтернет-видання “БУГ” свою позицію та пояснив, що вона потрібна для пожежників.

Нагадаємо, що депутат Сергій Радкевич запропонував зробити вулицю Івана Франка пішохідною та привабливою для туристів. На зауваження, що до будинку на площі мають підїздити автомобілі з продукцією для торгових точок, Радкевич пояснив, що цей момент врахували і доїзд можна зробити через двір будинку.

Депутат Андрій Принда тоді висловив свою не згоду. Пізніше під час розмови із журналістами пояснив, що обирався саме в цьому виборчому окрузі і отримав звернення від пожежників.

“На відміну від Радкевича, якого ніхто не уповноважнював щось пропонувати, до мене,як депутата цього округу офіційно звернулася пожежна частина. Бюджетна комісія офіційно розглянула звернення і дала протокольне доручення внести зміни в технічне завдання на проектування капремонту вулиці І.Франка. До мене звернулися пожежники. Вони просять зробити виїзд на вулицю Франка. По вулиці Небесної Сотні не завжди пожежна машина може проїхати. По Коперніка теж зробили вулицю, де дві машини не можуть розминутися. А виїзд на Франка їм дасть можливість швидше приїздити на місце,” – розповів депутат.

Також Принда додав, що питання вже було підняте на бюджетній комісії. Враховуючи, що цьогоріч вулицю Івана Франка будуть ремонтувати, то депутат вніс таку пропозицію. Рішенням комісії було дане розпорядження управлінню ЖКГ прорахувати кошторис робіт до наступного засідання.

Депутат повідомив, що і застереження щодо КМЦ, де пішла тріщина не стане перешкодою. Цьогоріч передбачені роботи по укріпленню фундаменту приміщення.

Можливий доїзд транспорту до торгових точок за пропозицією Радкевича.

Територія, де пожежники просять зробити виїзд на вулицю Івана Франка

Вулиця Небесної Сотні, виїзд з пожежної частини.

Виїзд на вулицю Коперника.




коментарів: 5
  1. Пішохідна зона є у сквері Дверницького.Потрібно сквер привести до ладу.

  2. Я згідний з пожежниками, сам не раз бачив як вони стоять в пробках на вул. Небесної сотні з маяками, і коли в мене горіла квартира, мені передзвонила мама, я думав тількі одне щоб вони скоріше приїхали

  3. А може прийшов час пожежну службу в ін.місце перенести, а місце продати під чергову житлову “свічку” чи бунгало… Це так само можна зробити в б.я. історичній частині міста, на руслі річки..

  4. Хочуть зробити щоб в власному дворі не діти не змогли погуляти не своєю машиною заїхати. В того Радкевича взагалі є в голові шось

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок