<

Вулицю Річинського у Володимирі відремонтують за майже три мільйони гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:28 | 21.08.2022 / Володимир / /
Перегляди
1466
/ Коментарі відсутні

До кінця року у Володимирі планують провести поточний ремонт вулиці Річинського. Очікувана вартість ремонту – 2 863 648 гривень.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro. Тендер на поточний ремонт оголосило управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 5-го вересня. Аукціон, своєю чергою, розпочнеться днем пізніше.

Згідно з технічним завданням, роботи включатимуть перекладання горловин оглядових колодязiв, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розливання бітумної емульсії, улаштування дорожніх корит, одношарових основ із щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування вирівнювального шару та покриття з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші тощо.

Підрядник повинен буде передбачити заходи із захисту довкілля, наприклад, не допускати розливу нафтопродуктів і мастил на ґрунт, асфальтове покриття. Також він зобов’язується не допускати складування сміття в несанкціонованих місцях.

Ремонт вулиці Річинського у Володимирі планують закінчити до 25-го грудня поточного року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер