<

Вулицю і провулок у Малині на Житомирщині перейменували на честь Князівської бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 25.04.2022 / Володимир / , /
Перегляди
2183
/ коментарі 4

25-го квітня у Малині Житомирської області з’явились вулиця та провулок 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Рішенням Малинської міської ради на честь Князівської 14 омбр перейменовано вулицю та провулок радянських танкістів-кантемирівців, повідомлять у фейсбуці громади.

Разом із жителями Малина Князівські воїни пройшли надскладні випробування перших днів і тижнів війни.

“За всебічної підтримки малинців ми не лише вистояли у пекельних боях, а й надавали мокшанським тварюкам по зубах, знищивши колосальне число живої сили та техніки противника, відкинувши рашистських виродків від гостинних земель Житомирщини.

Висловлюємо жителям Малина та депутатам Малинської міської ради глибоку вдячність за підтримку, за визнання та увіковічнення героїзму і подвигів воїнів 14 омбр імені князя Романа Великого, які билися за свободу і незалежність України на Житомирській землі”, – йдеться у дописі.




коментарів: 4
  1. коли комуняцькі вулиці закінчаться, можна буде піти по другому колу… чи побудувати свою вулицю…хоча не, фантастичні варьянти розглядати не будемо…

    • Комуняки своїми руками нічого не побудували, завжди використовували рабський труд населення та полонених а технології крали у більш розвинутих країн. Навіть автоваз це був фіат а зараз став рено….

    • В нас в місті комуняки побудували пару мікрорайонів і бараки. Будовано руками українців з українського дерева, української цегли і бетону відлитого в Україні. Досить бекати про вєлікій комуняцький союз, який своїми руками тільки горлянки різав

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер