<

Всім видати по човну з веслами вимагають від влади мешканці села на Володимирщині через жахливу дорогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 10.03.2018 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Жителі звертають увагу влади на жахливий стан дороги у селі Володимирівка Володимир-Волинського району.

До посадових осіб району з проханням відремонтувати дорогу, яка перетворилась в суцільне місиво болота, звертаються мешканці Володимирівки.

“Люди, до Вашої уваги хочу показати, яку нам в селі Володимирівка по вул. Зеленій “ЗРОБИЛИ” дорогу! Вірніше сказати, робили-робили і чомусь не хватило щебеню.

Дорогу клали вже в листопаді і грудні – просто насипали щебеню і утрамбували, але ця “дорога” починається не від “брусчатки”, а далі, понад комплексом, і чомусь 300 метрів дороги не поклали.

Тоді треба було нам всім видати по човну з веслами. Чи наша влада вирішила посміятися над селянами. Типу: ХОТІЛИ ДОРОГУ – ОТРИМАЙТЕ І ПОРОЗПИСУЙТЕСЯ.

Це зрозуміло! Дякуєм! По вулиці щебінь є, а от як до зупинки добратись???

Бідні люди обходять, хто як може: хто через комплекс, хто через стадіон, і кожен раз згадують нашу ВЛАДУ незлим тихим словом.

Дуже хочеться достукатися до нашої ВЛАДИ: доробіть цю дорогу! – написала у мережі Фейсбук Viktoria Shinyaeva.

Жінка висловлює прохання владі не знущатися з людей, котрі її обирали, а головне – вірили їй.




коментарів: 2
  1. У Володимирівці доріг немає взагалі ні на одній вулиці. Зато є нове освітлення, яке чогось встановили по методу “через стовп”. Поки попадеш в зону дії наступного ліхтаря, то будеш по вуха в болоті! Не хватає навіть мозгів прогрейдити дорогу від вулиці Першотравневої до АГНКС. Щоб добратись до міста, треба вертатись 1 км до центру села і чекати маршрутку, яка не факт, що приїде. 21 століття – цивілізація!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця