<

Врізався в електроопору: у Володимирському районі п’яний водій Peugeot намагався втекти від прикордонників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:46 | 23.09.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1758
/ Коментарі відсутні

22-го вересня прикордонники намагалися зупинити легковик на контрольному посту в одному з населених пунктів Володимирського району.

На вимогу зупинитися водій зухвало об’їхав правоохоронців та продовжив рух, набираючи швидкість. Невдовзі прикордонники наздогнали втікача, який не впорався з керуванням і його транспортний засіб зіткнувся з бетонним стовпом лінії електропередач, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у фейсбуці.

43-річний керманич ледве тримався на ногах та мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Стосовно утікача охоронці кордону склали адмінпротокол за ст. 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону».

Про подію прикордонники поінформували співробітників патрульної поліції. Вони склали на правопорушника ще два протоколи: за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів чи іншого майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер