<

Враженнями від перших матчів Євро-2016 поділився мер Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:40 | 14.06.2016 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

На брифінгу, 14-го червня, перше запитання віж журналістів до міського голови Володимира-Волинського стосувалося Євро-2016. 

“Дуже сильно грає збірна Польщі. Там є ще одна команда в якої ми можемо виграти,  а от з поляками буде тяжкувато. Нам треба вигравати! Наші в порівнянні з німцями непогано грали, німці чемпіони світу як ні як.” – розповів Петро Саганюк, міський голова Володимира-Волинського.

Також, міський голова розповів, що 13-го червня переглядаючи матч Чехія-Іспанія очікував від іспанської збірної сильнішої гри. Хоча, коли на останіх хвилинах забили гол у ворота чехів, то стало прикро, адже вболівав за команду сусідньої країни.

Нагадаємо, що українська збірна стартувала в Євро-2016 12-го червня. Перший матч Україна зіграла із збірною Німеччини, однак програла із рахунком 2:0.

Сьогодні, 14-го червня грають: Австрія – Угорщина (19-та година) та Потругалія – Ісландія (22-га година).




коментарів: 4
  1. коментувати і висвітлювати свою точку зору на футбол пан Саганюк може , а як зрозуміти те , що в понеділок був продовжений контракт з Г.Рубановою на посаду директора теплокомуненерго , адже мер грубо порушив вимоги чинного законодавства , згідно якого на посаду директорів та інших керівників підприємств повинні призначаютися особи . які крім освіти відповідного напряму мати стаж роботи , тобто повинні попрацювати на посадах ( керівниками нижчого рівня ) не менше 5 років . пані Рубанова ні дня не працювала керівником нижчого рівня , не зрозуміло ,як тепер нелігітивний директор буде представляти інтереси підприємства в судах і доказувати своє право в різних питаннях на законнність , якщо віна й сама знаходиться на цій посаді незаконнно ???

    • він же давно пенсіонер і є прекрасна можливісь не тільки спокійно дивитись футбол , ганяти бджіл і бавити внуків , але думка про корито не дає спокою , ну якщо я не біля нього , то хто ??

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа