<

«ВПО України «Інтеграція»: громадська організація з Володимира підбила підсумки роботи за минулий рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:12 | 27.01.2023 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
234
/ Коментарі відсутні

Громадська організація «ВПО України «Інтеграція» підбила підсумки роботи за минулий рік та розповіла скільки коштів вдалося зібрати для військових.

Ще до створення організації, її члени вже приймали участь у благодійних заходах для допомоги ЗСУ, пишуть на сторінці волонтерів.

Це були аукціони “Культурний наступ” у Володимирі та “Культурний наступ – 2” у Нововолинську. Разом з місцевими волонтерами організація долучилась до збору коштів на купівлю авто зенітникам. Було зібрано понад 60 тисяч гривень.

З жовтня 2022 року, отримавши офіційний статус громадської організації, волонтери прийняли участь у наступних заходах:

  • Книжковий ярмарок “Книга за життя – 2”, який організувала Ольга Жигунова. Там ми пригощали містян піцею, яку випікали разом із представниками місцевої громади. Це було символічне єднання людей зі спільною метою – наближення перемоги. Результат збору 19 тисяч гривень. Ці кошти використали для ремонту кімнати відвідувачів у зенітно – ракетному полку
  • Для дітей ВПО було влаштовано свято в стилі “Хелловін” з солодкими подарунками, конкурсною програмою та показом анімаційного фільму. В цьому нам залюбки допомогли психолог педколеджу Ігор Поліщук та журналіст видання “Місто вечірнє” Олексій Біянов.
  • У “Щедрий вівторок” наша організація пригощала володимирчан гарячою #кавоюнезламності, що було дуже доречно під час довготривалого відключення електроенергії. Це була наша подяка містянам за наданий прихисток та гостинність.
  • До Дня Збройних Сил України організація передала у шпиталь домашнє печиво, зроблене власноруч. Це була спільна з волонтеркою Ольгою Жигуновою акція.
  • Далі був різдвяний книжковий ярмарок “З янголом на плечі”, декорації до якого були виготовлені руками нашої майстрині Катерини Боголєпової. А наші кулінарні феї випікли печиво з передбаченнями та пригощали відвідувачів гарячими напоями. Було зібрано більше 10 тисяч гривень. Ці кошти використовуються на закупівлю матеріалів для плетіння маскувальних сіток для наших захисників.

Протягом року представники “ВПО України Інтеграція” відвідували тренінги та семінари від проекту “Говерла” американської організації USAID та Волинського інституту права.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер