<

Вплине на зниження тарифу для населення: теплоенерго у Володимирі автоматизовує роботу котельні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:25 | 26.05.2021 / Володимир / /
Перегляди
23
/ коментарі 2

На комунальному підприємстві «Володимир-Волинськтеплоенерго» працюють над запуском пілотного проекту, що покликаний автоматизувати роботу котелень та здійснювати моніторинг і управління ними дистанційно.

Робота котельного обладнання без безпосереднього перебування працівників дозволить суттєво зекономити видатки, і тим самим, зменшити вартість теплопостачання для мешканців Володимира-Волинського.

Про це інформує директор підприємства Сергій Коба у фейсбуці.

Донедавна, працівники теплоенерго вручну регулювали теплову потужність та мережні насоси на усіх 18-ти діючих котельнях міста, а тепер щонайменше на одній котельні усі ці функції у цілодобовому режимі буде виконувати диспетчерська система.

Автоматизація роботи котелень відбуватиметься поступово. Перша котельня, яка стане пілотним проектом, розташована на вулиці 20 липня, 21-К у Володимирі-Волинському.

Робоче місце диспетчера буде обладнане персональним комп’ютером зі спеціалізованим програмним забезпеченням та засобами зв’язку з котельнями. Проведення усіх робіт планується власними можливостями підприємства.

Запуск першої котельні, яка працюватиме автоматизовано, планується з нового опалювального сезону 2021-2022 років.

Після запуску та аналізу роботи автоматизованої котельні на вулиці 20 липня, 21-К, підприємство буде розглядати можливість автоматизації й інших котелень КП «Володимир-Волинськтеплоенерго».




коментарів: 2
  1. А суттєво зменшити це видатки на З/П лаборанта?диспетчер і так залишається,а вартість обладнання мабуть дуже копійчане

  2. Цікаво як це вплине на тарифоутворення для населення так як дана котельня опалює тільки один загальноосвітній заклад

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер