<

Вперше у Володимирі-Волинському презентували театральну кухню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:32 | 20.05.2016 / Володимир / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

19-го травня у фойє Володимир-Волинського КМЦ місцевий театр аматорів “Різнобарв´я” вперше презентував театральну кухню. У межах її актори театру ділилися і рецептами творчого успіху, і “пригощали глядачів смачними стравами”. 

Першою стравою “подавали рагу з 2-ох зайців” (уривок з п’єси Михайла Старицького  “За двома зайцями”), другою був “росяний напій” (за мотивами  драми Марка Кропивницького “Доки сонце зійде – роса очі виїсть”), на третє – шукали квітку в ніч на Івана Купала. Далі радували глядачів чудовою “Гарбузовою кашею” (уривком твору Григорія Квітки-Основ’яненка “Сватання на Гончарівці”), а на останнок презентували “Ярмаркові смаколики” ( за твором Миколи Гоголя “Сорочинський ярмарок”).

Програма заходу була надзвичайно цікавою та “смачною”. Глядачі активно приймали участь у “розминці” перед виступом акторів, а потім із неприхованим задоволенням “куштували” усі театральні “страви” запропоновані театром “Різнобарв´я”.

Тож бажаємо удачі та натхнення усім учасникам місцевого театру аматорів “Різнобарв´я”. Будемо з цікавістю чекати на наступні Ваші постановки та інновації!

IMG_9537
IMG_9552
IMG_9563
IMG_9566
IMG_9570
IMG_9571




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер