<

Вперше у Володимирі-Волинському під відкритим небом відбулося “Поетичне асорті”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:09 | 11.08.2017 / Володимир /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Вперше у Володимирі-Волинському поети зі своєю творчістю вийшли за стіни, у яких відбуваються форматні зустрічі поетичних клубів, та пішли до людей. “Поетичне асорті” відбулося 10-го серпня на площі Героїв Володимира-Волинського.

Свої вірші презентували громадськості близько десятка молодих та досвідчених поетів. Серед них Віталій Голіч,  Марія Зарубко, Віталіна Макарик, Аліна Опаленик, Наталія Самрук, Дмитро Споровець, Вадим Міхалець, Тетяна Птаха та інші.

Організувала захід поетеса та письменниця Тетяна Ткачук, котра пише під псевдонімом Тетяна Птаха. За її словами, подібні творчі заходи під відкритим небом відбуваються у Луцьку. Там вони користуються популярністю. Тому пора перейняти цю естафету і Володимиру-Волинському.

“Поетичне асорті” відбулося у Володимирі-Волинському перший, проте точно не останній раз. Усі охочі, хто бажає почитати свою поезію на наступних подібних заходах, можуть долучатися до спільноти “Поетичне асорті” у мережі Facebook або звертатися особисто до Тетяни Птахи.

“Подаруй силу своїм словам, зачитавши їх світові”, –  говорить організаторка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер