<

«Волинський Фаберже» Анатолій Бойко мріє відкрити власну школу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:11 | 9.12.2015 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

«Волинський Фаберже» Анатолій Бойко мріє відкрити власну школу, проводити терапію мистецтвом для учасників АТО і сподівається, що влада виділить йому належне приміщення.

У Володимир-Волинському історичному музеї відбувся круглий стіл на тему: «Декоративно – прикладне мистецтво на Володимирщині. Досягнення і перспективи розвитку». Завсім нещодавно на Волинь прилетіла дуже гарна звістка, що володимир-волинець Анатолій Бойко, якого вже давно назвали «волинський Фаберже», став рекордсменом України, встановивши рекорд з «Найбільшої колекції яєчної шкаралупи, оздобленої металом» – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Автор неймовірних шедеврів поділився своїми враженнями та подальшим баченням розвитку цього мистецтва: «Моя ціль, щоб саме у Володимирі-Волинському була запатентована єдина в Європі школа з правом продажу виробів тільки в нашому місті. Зараз саме випав такий шанс, що це можна зробити, адже маю хорошу підримку з Києва. Зволікати не можна, адже потім все знову прийдеться робити з нуля, знову доказувати, отримувати дозволи тощо».

Єдине, що хоче Анатолій, це приміщення в якому можна відкрити повноцінну майстерню, яка б повністю відповідала санітарно-гігієнічним нормам. Наразі в приміщенні, в якому працює майстер, є проблема з туалетом. Дітки, які приходять і хочуть перейняти ремесло, в основному в суботу, не мають куди піти елементарно помити руки. Тому майстру доводиться ходити з ними в туалет через дорогу на ринку.

«Окрім діток, я хочу відкрити майстерню, в якій би можна було проводити реабілітацію для учасників АТО. Це буде своєрідна арт-терапія для молобілізованих воїнів».

original-4a7d99615321fbcbfd020e145ad954a4
original-365dde1032f0a81eafa5311a87fa392b
original-785736ecf88546509d7944fdb2874edd




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер