<

Волинські лісівники встановили дитмайданчик в Устилузі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 20.12.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Біля Будинку культури прикордонного містечка, де поряд житловий квартал, тепер часто гуляють мами з дітками – працівники Устилузького лісництва державного підприємства «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» посприяли у спорудженні та встановленні дитячого майданчика.

Тут тепер є гойдалки, лавочки, пісочниця, грибок, гірка для спуску – словом, усе, що потрібно малечі для веселого відпочинку. Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.
Голова об’єднаної Устилузької міської громади Віктор Поліщук зазначає, що така ініціатива надійшла від самих лісівників. Каже: звісно як голова підтримав, бо самостійно реалізовувати такі речі міській владі не так часто вдається.

– А діткам треба десь гратися. Тим паче, у Будинку культури ми часто проводимо різноманітні заходи, тож місце завжди людне. Я навіть виніс лісівникам подяку. Не лише за це. Хочу сказати, що вони ніколи не відмовляли, коли ми зверталися по допомогу. Завжди було розуміння і підтримка у питаннях забезпечення родин наших військових дровами, так само – щодо соціально незахищених родин, – розповідає Віктор Поліщук і додає: – Чим більше таких ініціатив реалізовуватиметься, тим краще для громади і її людей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа