<

Волинська ОДА не може самостійно послабити карантин, звертатимуться до Державної комісії ТЕБ і НС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 5.11.2020 / Володимир, Нововолинськ / , , , /
Перегляди
13
/ 1 коментар

5-го листопада озвучили позицію облдержадміністрації з приводу протестів підприємців та представників сфери торгівлі у Володимирі-Волинському, Нововолинську та Ковелі, які є «червоними» зонами: самостійно послабити карантин Волинська ОДА не може.

Під час брифінгу щодо ситуації з COVID-19 в області заступник голови ОДА Сергій Мовенко повідомив, що в Україні та на Волині за минулу добу зафіксовано рекордну кількість нових випадків захворювань на коронавірус. Що ж щодо протестів підприємців, облдержадміністрація не може самостійно послабити карантинні обмеження у “червоних” зонах:

“Ми вчора спілкувалися з підприємцями, розуміємо їх, але такі рішення може прийняти лише Державна ТЕБ та НС. На селекторній нараді голова ОДА озвучить пропозиції підприємців. Ми будемо комунікувати із Державною ТЕБ і НС і шукати шляхи виходу із цієї ситуації.

Ваше бачення карантинних обмежень на найближчому засіданні Державної ТЕБ і НС ми озвучимо, якщо Державна комісія підтримає запропоновані нами обмеження, то вони будуть відображені у протоколі. Відповідно, ми у свою чергу, приймемо аналогічні заходи на регіональній комісії ТЕБ і НС”.

Нагадаємо, раніше міські комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Нововолинська, Ковеля та Володимира-Волинського звернулися до ОДА з проханням послабити карантинні обмеження і дозволити підприємцям продовжити роботу.

Читайте також:

[ОНОВЛЕНО] У Володимирі працівники ринку перекривали головну вулицю

У Володимирі відбулося засідання сесії, на якому розглянули «питання підприємців»

«Карантину – ні! Батькам – робота, дітям – освіта»: Під міськрадою в Нововолинську відбувалася акція протесту підприємців




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок