<

Волонтери з Володимира-Волинського передали допомогу саперам АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:51 | 15.01.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Волонтери “Об’єднання Активіст” передали допомогу саперам у зону АТО.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав  Костянтин Зінкевич.

“З коротеньким візитом у розташування 14-ї ОМБР, додому до Володимира-Волинського приїхав начальник ГІЗу бригади і командир усіх саперів Олексій. По усій лінії розмежування у Донецькій області і вдень, і вночі працюють наши сапери. Розміновують території, споруди, роблять проходи в мінних полях. Відповідно, і заміновують. І досить вдало. Не раз по телевізору повідомляють про вдалі феєрверки у сєпарів, але без прив”язки до якихось підрозділів. Тут я теж ні до яких подій не прив”язуюсь, але хочеться наголосити, що кожен вихід цих хлопців, ризикуючи життям, на бойове завдання документується. Попри це ще жодного разу ніхто не пояснив, як їхня впевнена і самовіддана робота має бути оплачена, хоч і було обіцяно Державою 1000 грн. в день кожному бійцю.”, – йдеться у повідомленні.

“Тим не менше, Олексій говорить, що навіть не так важливі їм оті виплати, головне, аби усі воїни були здорові і неушкоджені. Тому і радий був усім волонтерським пакункам, які ми зібрали з допомогою багатьох добрих людей!
Щонайменше 5 робочих груп саперів отримають захисні протиосколкові окуляри, зубні щітки і пасту від канадійської хунти Constantine Yastreb Alexander Kluev and Co, яка переживає за збереження кожного життя наших воїнів! Від Oksana Mk та української громади з Ляйпцігу зібрали цілу купу теплої натільної білизни, куртки та штани швейцарської армії. Закуплені медикаменти, а також від Mariya Nalin із Франції наші дівчата попакували у «порційні» коробки на невеликі групи бійців. Додали трохи кави, цигарок, солодощів і змастили це все 5-ма літрами масла для ланцюгів бензопил!”, – додає Константин.

“Та найбільш зворушливим був момент, коли під час пакування до нас на черговий телефон «Об’єднання Активіст» подзвонила дівчинка Софія, яка приготувала свій Різдвяний подарунок для солдатів. Ми, звичайно, під’їхали до неї за пакунком і зробили фото на згадку. Коли перевантажували біля в/ч коробки, то ця дівчача передачка дуже розчулила бувалого офіцера, який пройшов Іловайськ та інші гарячі місця. Тож, чекай, Софіє, зворотнього сюрприза від бійців з передової!
А всім людям, хто допомагає армії, Олексій передавав величезну подяку від своїх бійців!”, – резюмував волонтер.

34
345
34567
34567890 - копия




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа