<

Волонтери Локачинської громади збирали домашню їжу та засоби гігієни для українських військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:49 | 6.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
285
/ Коментарі відсутні

Домашню їжу та інші продукти, листи, дитячі малюнки й засоби гігієни приносили небайдужі мешканці та школярі в Бубнівський ліцей Локачинської тергромади Володимир-Волинського району.

Про це Суспільному повідомила вчителька Мирослава Юхно.

До Міжнародного дня волонтера, який відзначають 5-го грудня, у ліцей запросили підприємця з села Зубильне Володимир-Волинського району Віталія Лісецького, який уже вісім років допомагає армії як волонтер.

“Починав я свої поїздки з 14-го року спочатку сам, потім з друзями, а потім ми приєдналися до Спілки ветеранів Афганістану. На початках були продукти, далі був одяг, різна амуніція військова.

Багато бронежилетів завезли, багато автомобілів. Я є підприємець, маю змогу собі дозволити частину коштів, які заробляю, надати як допомогу нашим хлопцям, які оберігають у тому числі й мою безпечну працю, моєї сім’ї”, – зазначив волинянин.

За слова волонтера, після сотого виїзду на передову перестав рахувати кількість поїздок на схід. Щоразу вони тривали чотири-п’ять днів, часто бував на першій лінії оборони та на непідконтрольній Україні території.

Власною автівкою Віталій Лісецький приїхав у школу, де учні зібрали провізію.

Зі слів чоловіка, з Бубнівським ліцеєм співпрацює давно. Збір допомоги українській армії на схід, який у навчальному закладі став традицією, тривав упродовж тижня.

“Збирали засоби гігієни, закрутки є, і мед, і жир. Ось такі продукти, печиво. Сувеніри у нас готували майже усі дітки. Ось ці ангелочки у нас виготовили учні першого класу”, – зазначила Мирослава Юхно.

Найближчим часом, зі слів Віталія Лісецького, зібрану школярами допомогу повезе військовим біля Маріуполя, Авдіївки та Попасної.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок