<

Волонтер з Єгипту навчала дітей англійської у Володимир-Волинській гімназії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:30 | 14.06.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Табір “GoCamp” діє у гімназії ім О. Цинкаловсього вже кілька тижнів. Протягом цього часу навчає дітей англійської мови волонтер від Корпусу Миру Сальма Морган з Єгипту.  

“Сьогодні я тут, бо хотіла випробувати роль волонтера. Україна стала для мене найкращою можливістю. Мене вразила відданість і захоплення українських вчителів своїм предметом. Але, якщо порівняти рівень англійської, то напевно, трошки краще її знають в Єгипті. Тому що англійська застосовується там більше, ніж тут. Взагалі, англійська мова дуже важлива. Знаючи її можна відвідати багато країн і комунікувати з людьми”, – розповіла Сальма Морган.  

Волонтер Джейк МакГрю навчав дітей англійської у місцевій гімназії протягом двох років. Відтепер сам  навчається і проживає в Угорщині. Улітку мав можливість відвідати Україну і вирішив навідатися до Володимира-Волинського.

“Після України я був в Угорщині, Словаччині, Польщі,  Австрії. Повернувся у Володимир, тому що мені дуже подобається місто і я хотів також допомогти чимось у таборі. Їду на практику у Тернопіль на три місяці і, я подумав, що  це чудова можливість відвідати Володимир”, – розповів Джейк МакГрю

Навчатися англійської мови безпосередньо від носія мови дітям набагато легше. Це підтвержують вчителі. Протягом днів, проведених у таборі “GoCamp”, діти перестають боятися говорити на іноземній мові.

“Наші вчителі можуть дати багато знань. Але подолати мовний бар’єр дітям важко, коли раніше не був у мовному середовищі. Джейк у гімназії викладав із 2013-го року з перервами, у зв’язку із подіями у країні. Коли він поїхав, то ми подали заяву до Корпусу Миру на наступного волонтера. Ми подали заяву на “GoCamp” і отримали статус мовного табору. І ось Сальма Морган у нашому таборі. Проте сьогодні, 14 червня, вона їде додому, нажаль”, – розповіла викладач гімназії Олена Головач.  

Сальма Морган пробула у Володимирі-Волинському більше 20-ти днів. Обіцяла, що якщо буде можливість сюди повернутися – неодмінно це зробить.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа