<

Володимиртепло оприлюднило списки боржників: мешканці не сплатили за комунпослуги 7,7 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:11 | 19.01.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1356
/ Коментарі відсутні

Станом на 17-те січня мешканці Володимира боргують за спожите тепло та гаряче водопостачання понад 7,7 мільйона гривень.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці КП “Володимиртепло”.

На підприємстві інформують, що справи боржників, які не звертаються на підприємство, щоб вирішити питання з заборгованістю, передаються до суду. За рішенням суду на боржника накладають санкції:

  • судові послуги в сумі від 248,10 до 2481,00 грн;
  • виконавчій збір 10% від суми заборгованості.

Окрім додаткових витрат, боржників можуть позбавити виплат субсидій, може накладатися заборона виїзду за кордон та блокуються банківські картки.

Борги за комунальні послуги можуть виникати через низку об’єктивних причин, які тимчасово не дають змоги своєчасно погасити заборгованість. Саме тому у неплатників послуг є можливість реструктурувати борг чи сплатити його частинами. Для цього необхідно у короткі терміни звернутися у КП “Володимиртепло” для вирішення проблеми із заборгованістю за адресою: м. Володимир, вул. Сагайдачного, 19.

“Нагадуємо, що лише погашення боргів за тепло, дасть змогу комунальному підприємству “Володимиртепло” ефективно та безперебійно здійснювати обігрів осель мешканців нашого міста”, – йдеться у дописі.

Зі списком боржників можна ознайомитись за посиланням (списки станом на 17.01.2023 року без нарахувань за грудень).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер