<

Володимирські учні стали призерами обласних олімпіад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:04 | 1.02.2023 / Володимир / /
Перегляди
238
/ Коментарі відсутні

Успішно для учнів ліцеїв освіти Володимирської громади завершився обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики та англійської мови.

Олімпіада з інформатики проходила 28-29-го січня та складалася з двох турів тривалістю 5 годин кожен, повідомляють на сайті міста.

Педагоги закладів освіти, наполегливо працюючи, забезпечили результативний рівень підготовки володимирських школярів.

Відтак високий програмістський потенціал продемонстрували учні ліцею № 1 – восьмикласник  Ілля Самусєв  та  дев’ятикласниця Софія Хомін, яких підготував вчитель  Василь Горбач, учень 10 класу ліцею імені Олександра Цинкаловського Андрій Бойко  (вчитель Сергій Оксентюк), а також учень 11 класу ліцею № 3 Кирило Гуль (вчитель Ірина  Мартинюк). Усі здобувачі освіти стали призерами (3 місце) обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики.

Також 28-го та 29-го січня проходив обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. Високий рівень знань продемонстрували учениця 9 класу ліцею № 2 –  Анна Мостинська (вчитель Тетяна Музичук),  десятикласник ліцею № 3 Олександр Стаднік та одинацятикласник Богдан Крилас,  яких підготувала вчителька Ірина Смоляр. Усі здобувачі освіти стали призерами (3 місце) обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.

“Бажаємо учням не зупинятись на досягнутому,  вчитись дізнаватись нове та розвиватись. Успіхів, натхнення, творчості та позитиву кожного дня”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок