<

Володимирська громада бере участь у конкурсному відборі програми EGAP з цифрової трансформації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:13 | 9.09.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
164
/ Коментарі відсутні

8-го вересня у Володимирі відбулась онлайн зустріч з представниками Фонду Східна Європа в межах реалізації швейцарсько-української програми «Електронне урядування задля звітності влади та участі громади» EGAP.

Оскільки Володимирську громаду відібрано до короткого списку пілотних територіальних громад у Волинській області, наступним етапом конкурсного відбору є інтерв’ю, повідомляють на сайті міста.

Під час спілкування у режимі онлайн, регіональна координаторка програми EGAP Оксана Киричук ставила до мерії міста питання щодо кількості жителів громади, залучення їх до участі в житті громади, надання адмінпослуг у сільських населених пунктах та щодо наявних у міської ради цифрових інструментів.

За результатами інтерв’ю буде визначено перелік громад-переможців конкурсного відбору. Очікується, що протягом 2021–2023 рр. переможці отримуватимуть допомогу у реалізації заходів програми, спрямованих на цифрову трансформацію громади.

“Володимирська громада готова активно впроваджувати успішні практики та досвід за підтримки програми EGAP, зокрема розглядається впровадження електронного сервісу “Розумний автовідповідач”, який створить комфортні та менш затратні у часі можливості вирішення власних потреб, а також забезпечить інформаційний доступ до тих питань, які раніше потребували особистого звернення до ЦНАПу”, – йдеться на сайті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа