<

Володимирські волонтерки назбирали рекордну кількість передвеликодньої випічки для військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 19.04.2021 / Володимир / , /
Перегляди
28
/ Коментарі відсутні

Волонтерки з Володимира-Волинського Ірина Цигикал та Ольга Жигунова поділились результатами випікання та збору передвеликодніх смаколиків, яку передадуть нашим захисникам на Сході.

Кількістю випічки, про збір якої БУГ писав напередодні, Ольга Жигунова поділилась у фейсбуці.

“День хорошим роблять люди, а не погода… Враження аж переповнені від надміру емоцій, бо щось несподіване та неочікуване відбулося цього недільного дня не лише для мене… Сьогодні вкотре вийшло здивуватися та переконатися, що завдяки старанням умілих ручок добрих господиньок наші воїни на Сході матимуть домашнє свято і дружні посиденьки.”, – ділиться враженнями волонтерка.

Ольга додає, що різноманітність випічки вражає і шокує кількістю, виглядом, формами. Окрім цього, перший раз їм вдалося назбирати так багато смаколиків.

“Це вперше у нас так багато всього назбиралося. Від аромату свіжовипечених пасочок, домашніх тортів, рулетів, пирогів, печива, трубочок, рогаликів, вафель, перекладенців може завертітися голова). А ще є “сушина”, крупи, різні приємні згорточки, складені дбайливими ручками … Листи і наклейки з побажаннями для воїнів – то окреме задоволення”, – зазначає жінка.

До збору долучилися господиньки з Володимирської та прилеглих громад, за що волонтери висловлюють їм велику подяку.

“Велика подяка вощатинським майстринькам і особливо Оксані Ключук за організацію і доставку солодощів та пасочок у місто.

Подяка устилужанкам: Тетяна Василенко, Вєрі Лоборук і Юлії Даниленко, Жанні Поляковій, Альоні Марциновській Ірині Богдан, Аллі Колоді. Особлива подяка старостам Устилузької ТГ: Стенжаричівський старостинський округ – Савчук Оксані, Микитичівський старостинський округ – Кушнірчуку Ігорю, Зорянський старостинський округ – Сиротинській Руслані, П’ятиднівський старостинський округ – Дячук Мар’яні.

Спасибі за ідеї, підтримку, смачну випічку, знайомство, небайдужість та участь у кожній відправці посилок на Схід родині Тетяна Ягодська та Роману Ягодському.

Місцевим нашим ґаздинькам за смаколики: Аллі Кузмяк, Оксані Саганюк та Ірині Костюк”, – дякують організатори благодійної випічки усім,хто долучився до доброї справи.

Нагадаємо, Ірина Цигикал вже не вперше організовує передачу домашньої випічки військовослужбовцям на Сході. Про те, що привело її до цього та хто допомагає, жінка розповіла в інтерв’ю БУГу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок