<

Володимирські поліцейські розповіли школярам про правила дорожнього руху

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:11 | 22.05.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

У Володимир-Волинському районі ювенальні поліцейські спільно із поліцейськими офіцерами громад та співробітниками центру соціальних служб та служби у справах дітей Володимир-Волинської міської ради за тиждень відвідали близько 20 навчальних закладів району.

Правоохоронці навчали дітей розпізнаванню дорожніх знаків, правилам поведінки пішоходів та користування громадським транспортом, – повідомляє пресслужба поліції Волині.

Особливу увагу поліцейські звернули на деякі обов’язкові вимоги до дітей як учасників дорожнього руху. Усі заняття відбувалися в ігровій формі – школярі виконували практичні завдання у різноманітних можливих небезпечних ситуаціях, що трапляються на дорозі.

Начальниця сектору ювенальної превенції Володимир-Волинського районного відділу поліції Олена Павлюк зауважила, що головне завдання правоохоронців вберегти кожну дитину від травмувань та небезпек: «Аби попередити дитячий травматизм, важливо навчити дітей правильно діяти у різних ситуаціях. Ми активно працюємо у цьому напрямку і, зустрічаючи на дорогах наших вихованців, бачимо позитивний результат».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер