<

Володимирчанин встановив рекорд з тримання 150-кілограмової станової тяги майже хвилину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 13.04.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
2337
/ Коментарі відсутні

Трикратний майстер спорту з паверліфтингу Віктор Смичук з Володимира побив всеукраїнський рекорд, встановлений на телешоу «Говорить Україна».

Спортсмен у 2020-му році підняв вагу в 150 кілограмів та протримав її 45 секунд. Його внесли до Книги рекордів України. Віктор вирішив протримати штангу з гантелями такої ж ваги довше і в нього це вдалося – він вистояв 51 секунду.

Спортсмен не викликав експертів з Книги рекордів, щоб вони внесли його до гіннесової книги, проте вирішив розповісти про свої досягнення БУГу.

27-річний Віктор працює тренером з боксу в ДЮШС. Разом з Юлією Семко (перша українка-рефері з відзнакою Міжнародної боксерської асоціації) тренує підлітків від 10-ти до 16-ти років.

Серед його досягнень: рекорд України підйому на біцепс 60-кілограмової ваги; рекорд Києва – жим лежачи ваги в 112 кг та неодноразові досягнення з підіймання по 200 разів гир від 24-х до 25 кілограмів.

В останнє перед війною хлопець їздив на змагання у Рівне, де зайняв третє місце, піднявши 155 раз 24-кілограмову гирю.

Окрім спорту Віктор займається колекціонуванням старовинних монет та рідкісних сірникових коробок, яких у нього назбиралося пів тисячі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа