<

Володимирчанин відбився від грабіжників: один з них потрапив у реанімацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:30 | 21.02.2022 / Володимир / /
Перегляди
6032
/ коментарі 4

20-го лютого, близько 21:00, 58-річний володимирчанин повідомив у поліцію, що на нього в будинку напали двоє невідомих. Вони наносили йому удари руками й ногами, іншими предметами та вимагали грошові кошти.

Господар грошей не дав та зумів захиститися. У результаті зловмисники забрали ключі від помешкання і зникли в невідомому напрямку, повідомляє поліція Волині.

Згодом правоохоронці встановили місця перебування нападників. Один з них перебував у квартирі і був майже непритомний, оскільки заявник завдав йому тілесних ушкоджень, захищаючись. Його госпіталізовано до обласної лікарні в реанімацію. 

Відомо також, що напередодні нападу він пограбував мешканця Володимира. Іншого поліцейські також знайшли і затримали в порядку ст. 208 КПК України, нині він знаходиться в ізоляторі.

За цим фактом відомості внесено в Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України. За розбій, поєднаний із проникненням у житло, зловмисникам може загрожувати від 7 до 12 років позбавлення волі. 




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця