<

Володимирчанин у Китаї: Артем Ращупкін розповів про переваги і недоліки життя в іншій країні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:09 | 6.03.2020 / Володимир / , , , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

«Добре там, де нас нема» – це висловлювання можна часто почути. Можливо, саме тому щороку чимало українців покидає Батьківщину у пошуках кращого життя, більших заробітних плат або ж просто через цікавість до нового та незвіданого.

Аби дізнатись, яким є життя українців закордоном, інтернет-видання «БУГ» запросило у студію Артема Ращупкіна. Він – володимирчанин, який вже шостий рік живе у Китаї разом з дружиною Юлією.

Під час інтерв’ю Артем розповів, чому обрали саме цю країну, про те, як знайшли роботу, як вдалося адаптуватися, не знаючи китайської мови.

Подружжя викладає англійську мову для китайських дітей, тож обговорювали питання освіти, порівнювали системи освіти та основні підходи до цього питання в Китаї та Україні. Розпитали про плани на майбутнє, зокрема – чи не планують повертатись до України.

У своєму профілі в інстаграмі Артем розповідає про особливості життя в Китаї, подорожі, а також не минає увагою важливі питання, як, наприклад, поширення коронавірусу.

https://www.instagram.com/p/B76HmB6B-7L/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Саме цю тему останнім часом він активно обговорює, розвінчуючи фейкову інформацію, яку часто поширюють. Звичайно ж, в нашому інтерв’ю ми теж говорили про це, адже на момент виходу статті Артем вже повертається до Китаю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер