<

Володимирчани здобули перемогу на змаганнях зі спортивно-бальних танців у Лондоні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:03 | 17.10.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1281
/ Коментарі відсутні

З 9-го по 14-те жовтня в Лондоні пройшли міжнародні змагання зі спортивно-бальних танців, володимирчани повернулись до міста з перемогою.

15-річні Роман Боярчук та Соломія Цекіт вибороли почесне друге місце у категорії Imperial Open-2022 Latin Championship та перше місце на International Championship у категорії Latin Championship.

Молодь з Володимира пройшла чималу кількість раундів, довела свою майстерність танцю. У фінал також потрапили пара з Китаю, дві пари з України, дві пари з США та одна пара з Польщі.

Тренери Софія та Станіслав Кузнєчихіни зазначили, що у такий не простий час, коли в країні війна, діти попри все займаються цим прекрасним видом спорту.

“Емоції після виступу не передати словами, гордість за вихованців переповнює, сльози радості на очах дітей, тренерів, батьків, які були також присутніми на змаганнях”,- додали Софія та Станіслав.

Подружжя також зазначило, що їм хотілось би, щоб на місцевому рівні підтримували спортсменів, заохочували, допомагали, визнавали. Попри те, що спортивно-бальні танці все ж неолімпійський вид спорту, вихованці не зупиняються на здобутому та впевнено рухаються до нових цілей.

Нагадаємо, ще у 2019-му році танцюристи клубу спортивного танцю «StarLight» із Володимира Роман Боярчук та Ярина Шуляр вибороли друге місце у Міжнародному турнірі спортивного бального танцю в Харкові.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа