<

Володимирчани за послуги теплопостачання у лютому заплатять менше

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 28.02.2020 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

КП “Володимир-Волинськтеплоенерго” проводить перерахунок плати за послуги теплопостачання за лютий 2020 р. в сторону зменшення на понад 20%.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 р. № 1082 “Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв”язку із зміною ціни природного газу”, КП “Володимир-Волинськтеплоенерго” повідомляє про перерахунок плати в сторону зменшення за лютий 2020 року за послуги з централізованого опалення (на 22,2%) та централізованого постачання гарячої води (на 20,7%) для населення.

Підставою для проведення перерахунку є зменшення ціни природного газу у порівнянні з ціною, яка врахована в тарифах. Так, ціна природного газу у лютому 2020 року становить 3948,00 грн/тис. м3 без ПДВ (без урахування тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу). У діючих тарифах врахована ціна природного газу 6235,51 грн/тис м3 без ПДВ.

Сума перерахунку для споживача (С) визначається за формулою:

С = (1 – К) х П,

де К – коефіцієнт перерахунку,

П – плата за послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, визначена у відповідному місяці за діючими тарифами.

Коефіцієнт перерахунку за лютий 2020 року складається із плати за послугу з централізованого опалення, де К = 0,778 (зменшення нарахування на 22,2%) та плати за послугу з централізованого постачання гарячої води, де К = 0,793 (зменшення нарахування на 20,7%).

КП “Володимир-Волинськтеплоенерго” зауважує, що перерахунок плати за послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води проведено лише по складовій зменшення ціни на природний газ, без урахування зростання інших складових тарифу. Повний розрахунок збитків підприємства в результаті такого перерахунку буде проведено після закінчення опалювального сезону.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок