<

Володимирчани розповіли свої історії кохання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:21 | 14.02.2021 / Володимир, Статті / /
Перегляди
51
/ Коментарі відсутні

Любов – почуття, з якого починається життя, воно є нашим натхненним супутником, індикатором комфорту. За допомогою любові ми знаходимо спочатку себе, а потім й однодумців, з якими переплітаємо долі. До вашої уваги історії про те, як відомі пари Володимира одного разу піймали почуття ейфорії й закріпили його в міцний сімейний союз.

Отож яке воно – спільне життя людей, в яких щільно розписаний графік, і які не завжди мають змогу часто бачитись зі своєю половинкою, а також, як вони згадують про першу зустріч та дають визначення почуттю.

Директорка художньої школи Катерина Юрчук дружила з майбутнім своїм чоловіком Павлом з дитинства. Знайомі вони з 10-ти років, разом закінчували художню школу, де Катерина зараз керівник, потім образотворчий факультет у педколеджі.

Після багатьох років дружби молоді люди зрозуміли, що мають багато спільного і почали зустрічатися. Їх об’єднала митецька сфера.

У шлюбі пара майже 5 років. За словами Катерини у них з чоловіком міцний душевний зв’язок та взаємопідтримка на високому рівні.

Міський голова Ігор Пальонка вподобав свою дружину на дискотеці в зарічанському клубі. Вони були родом з одного села, обоє ходили до школи в селі Заріччя, потім до першої. У шлюбі пара вже 20 років і має двох дітей.

Історією їхнього знайомства поділилилася донька мера Вікторія.

Перший заступник міського голови міста Ярослав Матвійчук розповів, що зі своєю майбутньою дружиною його познайомили друзі. Відбулося це в одному з луцьких кафе – “Теревені”, що знаходиться на проспекті Молоді. Іванна тоді викладала в університеті імені Лесі Українки, а Ярослав був заступником директора Центру зайнятості у Володимирі. Пара в шлюбі вже 7 років.

Андрій Гнатюк, дизайнер, депутат міськради та автор дизайнерського проєкту зони відпочинку на річці “Риловиця” поділився, що свою дружину Катерину він зустрів на вокзалі у Львові у 2000-му році. Тоді йому запам’яталося її червоне пальто. Хтось з друзів сказав Андрію, що дівчині з ним по дорозі, бо вона з Володимира. Тому він зайшов в поїзд і зайняв їй місце біля себе. З цього усе й почалось.

До слова, ця пара ще й дуже гарно танцює. Андрій та Катерина запам’яталися мешканцям міста на балу «Кришталева туфелька» своєю майстерністю та узгодженим виконанням танцювальних рухів.

Володимир Омелянюк, засновник групи “Твій Володимир” та підприємець знайшов свою дружину Юлію завдяки… каві.

Він вперше побачив Юлю в одній зі своїх кав’ярень «Кава Авеню». Її подруга працювала там. День за днем вони зустрічались все частіше за кавою. Так почали спілкуватись, виходити на прогулянки разом. І невдовзі, через три роки стосунків, одружились.

“Любов – це те почуття потягу один до одного, яке супроводжує вас усе життя. Це взаємопідтримка та бажання повертатись додому кожного дня”, – дав своє визначення високого почуття Володимир.

Історія кохання Ярослава Пилипюка розпочалась у грудні 2007-го. Це був час новорічних корпоративів у ресторані “Маяк”, де він працював як музикант-вокаліст. В той самий вечір святкувала Новорічний корпоратив компанія, в якій була його майбутня дружина. Ярослав відразу її помітив. Привітав їхній колектив з прийдешнім Новим роком та запросив на танцювальний майданчик.
Потім після роботи підійшов до столика, де Люда з подругами відпочивали – так і познайомилися.

Далі вони переписувались та зіздзонювались: говорили на різні теми, оскільки симпатія у них відразу виникла.

Невдовзі молоді люди почали зустрічатися і парубок тоді вже точно знав, що це та дівчина, з якою він хоче провести все своє життя.

“Вона дуже класно танцює, співає, активна та щира, завжди зрозуміє та надихає мене”, – тішиться дружиною чоловік.

У 2009 році вони одружилися та розпочали спільну справу в Організації та проведення Святкових заходів.
Пара вже 11 років разом та щасливі батьки двох діток.

“Ми впевнені що запорукою щасливого подружнього життя є насамперед довіра, підтримка та спільна робота над собою”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер