<

Володимирчани попрощалися із полеглим Героєм Сергієм Гавурою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 5.09.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
1663
/ Коментарі відсутні

5-го вересня у Володимирі провели в останню путь солдата Сергія Гавуру, який загинув в бою за незалежність України. 45-річний Герой з перших днів війни виконував свій громадянський та солдатський обов’язок, мужньо обороняючи рідну землю від рашистів.

Про це йдеться на сайті Володимира.

Нагадаємо, загинув Герой 27 серпня під час виконання бойового завдання по виявленню та знешкодженню сил противника у боях під Донеччиною.

Коридором шани навколішки із синьо-жовтими стягами у руках зустріли земляки кортеж із тілом полеглого захисника. Попрощатись із бійцем прийшли рідні, близькі, друзі, однокласники, вчителі, побратими загиблого, представники міської влади. Відспівували Героя у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

“Нашу громаду сьогодні зібрала велика трагедія – загибель нашого земляка Сергія, який став Героєм України, полігши на полі бою. Сьогодні ворожа агресія забирає найкращих синів держави, цвіт нації. Від імені всієї громади висловлюю співчуття дорогій мамі, дружині, синам та всій родині загиблого. Всіх громадян прошу не забувати подвиг Сергія та усіляко допомагати родині загиблого. Герої не вмирають!”, – зазначив у прощальному слові міський голова Ігор Пальонка.

Тривалий час Сергій Гавура працював у Центрі професійної освіти (колишнє ВПУ) майстром виробничого навчання за спеціальністю “Тракторист”, а також завідувачем майстерні в агротехнічному коледжі. У нього залишилась мама, дружина та двоє синів.

Поховали Сергія Гавуру на міському кладовищі під звуки оркестру та прощальні постріли військових.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер