<

Володимирчанці зробили дороговартісну операцію: жінка дякує усім небайдужим за допомогу у зборі коштів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:37 | 24.05.2022 / Володимир / , /
Перегляди
2314
/ Коментарі відсутні

Олені Столярук з Володимира нарешті прооперували ногу: радісною звісткою жінка поділилася з журналістами БУГу. Олена хворіла ревматоїдним артритом більше 18-ти років.

Володимирчанка декілька разів зверталася до нашого видання та інших волинських ЗМІ за допомогою. Їй потрібно було назбирати 65 тисяч гривень на операцію колінного суглоба.

Завдяки допомозі небайдужих, жінці це вдалося: спільними зусиллями, сім’я назбирала необхідну суму, яка була непідйомною для сім’ї.

3-го травня Олену прооперували у Рівному. Велику подяку вона висловлює для лікаря ортопеда-травматолога Сергія Мухи.

Також володимирчанка дякує всім, хто долучився до збору коштів. Своє “спасибі” Олена попросила опублікувати на нашому сайті.

Я вдячна Вам усім, хто допомагав словом, підтримкою, молитвами, щоб я дійшла до фінішу – і ми це з Вами зробили. Також завдячую своїй родині, сусідам – дякую, Вам, мої любі! Окрему подяку висловлюю дівчатам редакції БУГ, які підтримували мене оголошеннями. Дякую й міській раді – дякую, Вам, за розуміння і підтримку.

І особлива подяка Церкві Віри, Надії, Любові, матері Софії, отцю Євгену Рябець і матусі Ользі Рябець за підтримку фінансово-гуманітарну допомогу! АТМ Володимир, керівнику редакції “Місто вечірнє” Олексію Біянову! Дякую, Вам усім, що в такі для нас складні часи Ви зробили мене щасливою повноцінною людиною! Божої Благодаті, миру, здоров’я всім!

Нагадаємо, володимирчанка збирала кошти на операцію колінних суглобів та просила про допомогу




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок