<

Володимирчан закликають сплатити заборгованість за опалення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:25 | 5.11.2022 / Володимир / , /
Перегляди
543
/ коментарі 2

З 3-го листопада у Володимирі розпочався опалювальний сезон у всіх установах та багатоквартирних будинках міста. Усі котельні КП «Володимиртепло» працюють злагоджено та у стабільному режимі.

Кожен споживач житлово-комунальних послуг хоче отримувати їх своєчасно та якісно. Втім, на абонента даних послуг також покладений обов’язок – вчасно та в повній мірі розраховуватись за надані послуги, – інформують на фейсбук-сторінці КП «Володимиртепло».

Працівники КП «Володимиртепло» сформували понад 200 розрахунків та позовних заяв для стягнення заборгованого у судовому порядку зі злісних боржників, які не сплатили за отримані послуги надані підприємством.

Крім судової тяганини, на споживача, який не вирішує питання з погашення боргу, накладаються і додаткові фінансові витрати, зокрема:

  • інфляційні, 3% річних, судовий та виконавчий збір у розмірі декількох тисяч гривень в окремих випадках;
  • анульовується субсидія;
  • може накладатися арешт рухомого і нерухомого майна;
  • відповідно до наказу Мін’юсту, чинні банківські картки можуть бути заблоковані.

Зазнчають, що підприємство завжди йде назустріч неплатникам послуг, пропонуючи можливість реструктурувати борг чи сплатити його частинами. Для цього необхідно у короткі терміни звернутися у КП «Володимиртепло» для вирішення проблеми із заборгованістю.

Інформацію про наявну заборгованість абоненти можуть отримати у відділі збуту комунального підприємства «Володимиртепло».




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер