<

Володимирчан та гостей запрошують на сільськогосподарський ярмарок у парк Слов’янський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:41 | 8.04.2022 / Володимир / /
Перегляди
972
/ Коментарі відсутні

9-го квітня з 9:00 до 13:00 години у володимирському парку Слов’янський буде проведено сільськогосподарський ярмарок.

Така ініціатива є традиційною, адже головна мета проведення сезонних ярмарків полягає саме у підтримці сільськогосподарських виробників, наданні можливості їм – продати, а споживачам – придбати натуральний продукт.

Цього року, попри воєнний стан і трагічні події у державі, було вирішено, що ярмарок обов’язково має відбутись. Організатори просять усіх учасників заходу бути свідомими щодо режиму повітряної тривоги та повідомляють адреси найближчих укриттів.

На даний момент до участі зареєстровано понад 40 підприємців. У правилах проведення даного виду торгового заходу обумовлено, що продавці не сплачують орендної плати за торгову точку, але приймають встановлену організатором цінову політику. Працівники відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій моніторять вартість на окремі групи продуктів (м’ясо, птицю та овочі) та просять продавців не перевищувати рекомендованих цін.

Тож усіх бажаючих запрошують зробити покупки у ярмарковий день. Для вас в асортименті будуть наступні групи товарів: свіже м’ясо, охолоджена птиця, копчена риба, саджанці садових та фруктових дерев, хлібобулочні вироби, мед та медові напої, фрукти й овочі, молочна продукція та інше.

Також, за ініціативи відділу культури і мистецтв буде проведена мистецька акція зі збором коштів на потреби захисників України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця