<

До Володимира-Волинського приїде Президент України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:57 | 31.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
17
/ коментарів 5

Про намір Президента відвідати Володимир-Волинський повідомив міський голова Петро Саганюк на оперативній нараді із керівниками підрозділів міськвиконкому 31-го травня. На візит глави держави очікують у вересні, хоча перемовини із куратором Волинської області в Адміністрації Президента Віктором Ткаченком ведуться вже близько тижня.

“У вересні місяці планується візит Президента на Волинь. Здається тільки два міста обрали – Луцьк та Володимир-Волинський. Один із моментів, які будуть стосуватися Володимира-Волинського – це якщо вдасться завершити будинок для військовослужбовців, то щоб Президент вручив ордера на цей будинок сім’ям, які цього потребують. Гроші на роботу виділені, але є проблема в їх освоєнні. Це 8 мільйонів гривень і там потрібно проводити тендер. Якби гроші були виділені на місто чи на область, то б відповідно проводили тендер і шукали підрядчика. Проте гроші виділені на відповідні структури Міністерства оборони і вони ще на сьогодні ще тендер не привели, а на це потрібно біля 3-х місяців часу,” – зазначив на брифінгу із журналістами Петро Саганюк, міський голова Володимира-Волинського.

Нагадаємо, що 30-го травня журналістам стало відомо, що Петро Порошенко планує також відвідати одну із територіальних об’єднаних громад і вибір зупинився на Устилузькій. Зазначимо, що митно-пропускному пункті “Устилуг-Зосін” планують провести реконструкцій роботи за фінансування ЄС, на що передбачають близько 3-х мільйонів євро.




коментарів: 5
  1. Як завжди пан Педро хоче влашьувати показуху з врученням ордерів. І ще думаю, а чого це раптом так заворушились із прокладанням доріг (учора на Львівській асфальтний каток працював удощ))), а до того все тихо сиділо? Хоч погодні умови дозволяли це робити ще з кінця березня.

  2. Аххаахх!!! З Ваших слів виходить, що Порошенко на Львівську поїде)))
    Я Вас прошу… Не смішіть!)) А, ще може на Зубінського чи Кальнишевського??? Їх доречі теж нещодавно заасфальтували.

  3. Зустріньмо “достойно” преза -зрадника. Як він до вояків, так і місто до нього. Слова повинні повертатись. Хто не з нами- той за бидлам і війну.

  4. А панство буде колихать,
    Храми, палати муровать,
    Любить царя свого п’яного,
    Та візантійство прославлять,
    Та й більше, бачиться, нічого.

    (Т.Г. Шевченко 1858 рік)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер