<

“Володимир, яким ми його пам’ятаємо” вчетверте зібрав за круглим столом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:55 | 27.07.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

27-го липня у приміщенні культурно-мистецького центру відбувся круглий стіл “Володимир, яким ми його пам’ятаємо”. У рамках цього проекту авторства адміністрації ДІКЗ “Стародавній Володимир” світ вже побачила четверта однойменна книга-збірник історій жителів Володимира-Волинського.

Працівники заповідника впродовж довгого часу збирали та писали спогади людей, котрі пам’ятають, яким було місто у 20-му столітті. Цікавили їх також людські долі. Деякі з розповідей жителів міста неабияк вразили фахівців.

“Збирати спогади – це надзвичайно копітка робота. Потрібно знайти людину, яка хотіла б розповісти свою історію, вислухати розповідь, постаратися написати її цікаво, нічого не згубивши, а потім показати написане, щоб звірити. Цьогоріч збірник вийшов більшим, аніж минулого року. Також відрізняється і друк. Ми старалися, аби фотографіям виділили більше місця і їх можна було добре роздивитися. На наступний рік ми також плануємо видати збірку спогадів”, – розповів директор адміністрації ДІКЗ “Стародавній Володимир” Володимир Пикалюк

Круглий стіл став першим заходом, який відкрив низку міроприємств з нагоди Дня міста.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер