<

Володимир-волинські школярі сплели маскувальну сітку для військових в зоні ООС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:58 | 7.12.2019 / Володимир / , /
Перегляди
134
/ Коментарі відсутні

Школярі Володимир-Волинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3-ліцей» долучились до патріотичної акції «Захисти Захисника», присвяченої Дню захисника та Дню Збройних сил України та 5-го грудня завершили плетіння маскувальної сітки, яку 9-10 грудня відправлять на схід нашим бійцям. Крім того, бійцям передадуть плакати та листи від школярів.

У рамках патріотичної акції учні освітніх навчальних закладів плетуть сітки для маскування позицій та особового складу підрозділів української армії, що виконують завдання в районі проведення Операції об’єднаних сил на території першої та другої смуг оборони.

Для плетіння білої зимової маскувальної сітки були задіяні 15 школярів-волонтерів 5,7,9 та 10-их класів, які протягом тижня щодня працювали близько двох годин під керівництвом організатора позакласної та позашкільної виховної роботи з дітьми у Ірини Щербини. Матеріали збирали усією школою, білу тканину зносили і діти, і батьки, і вчителі.

Володимир-Волинський спорткомплекс “Олімп” посприяв та надав школі сітчасту основу на яку учні вже нав’язували білі клаптики тканини.

До слова, це вже третя маскувальна сітка, яку зробили учні місцевої третьої школи від початку неоголошеної війни на Сході.

Крім того, разом із маскувальною сіткою військовослужбовцям у зону ООС передадуть листи, патріотичні малюнки та плакати, які виготовили учні 7-го класу під керівництвом вчителя зарубіжної літератури Любові Кривулець у рамках проєкту “Повертайся живим”.

Варто зазначити, що роботи виготовлялись до уроку в рамках проєкту “Повертайся живим” на який запросили «кіборга» (захисника Донецького аеропорту), за сумісництва дідуся учениці третьої школи, Юрія Хомича.

Отож, два проєкти: патріотичну акцію «Захисти Захисника» та проєкт «Повертайся живим» вирішили об’єднати та передати маскувальну сітку та малюнки й листи, виготовлені школярами власноруч, військовослужбовцям на передову.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер