<

Володимир-Волинці можуть подавати заяви на монетизацію субсидій до 1 листопада

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:07 | 20.09.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Через невелику кількість звернень термін подачі заяв на монетизацію субсидій продовжено до 1 листопада 2017 року

“Станом на сьогодні до міського управління праці і соціального захисту населення звернулося близько 70-ти відсотків сімей, які мають можливість отримати кошти за зекономлені субсидії. Всього сімей, які підпадають під монетизацію, у місті налічується 1645”, – розповіла Лідія Росоловська, заступник начальника міського управління праці та соціального захисту населення.

Нагадаємо, що усі, хто в минулий опалювальний період зекономив газ та електроенергію, яку використовують для опалення будинку, можуть отримати живі кошти за свою енергоефективність.

Громадяни, які зекономили ресурси, мають звернутися до органів соціального захисту із відповідною заявою та вказати реквізити банківського рахунку або поштового відділення, куди можна переказувати кошти.

Монетизації підлягає економія електроенергії в еквіваленті вартості 150 кВт та природного газу — 100 кубометрів за умови, що ці ресурси використовуються для опалення.

“Станом на сьогодні у Володимирі-Волинському нараховується більше 9-ти тисяч одержувачів субсидій. Кількість їх, у порівнянні з минулим опалювальним сезоном, не змінилася. Проте змінився розмір субсидій. Кому потрібно завітати до управління праці і соціального захисту населення для перерахунку субсидій? Звернутися потрібно, якщо змінився склад сім’ї, змінилися надавачі комунальних послуг.  Повторно треба звернутися і тим, хто винаймає житло”, – розповіла Лідія Росоловська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер