<

Володимир-Волинським юним лідерам розповіли про специфіку роботи правоохоронних органів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:59 | 16.11.2016 / Володимир / , /
Перегляди
9
/ коментарі 2

16-го листопада у Володимир-Волинському позашкільному центрі освіти відбулося засідання школи лідера для учнів 10-11-х класів. 

На цій зустрічі школярі обговорювали специфіку роботи правоохоронних органів та профілактику правопорушень. На захід прибув начальник сектору карного розшуку Володимир-Волинського відділення поліції ГУНП у Волинській області Андрій Самусєв, який розповів про те, як став поліцейським та в чому полягає робота працівників карного відділу.

Майбутні лідери цікавились у гостя про переатестацію, реалії роботи поліцейських та останні резонансні справи. Андрій Самусєв розповів про затримання грабіжників-гастролерів, яке відбулося у Володимирі-Волинському та нещодавню спробу пограбування ювелірної крамниці.

В більшості випадків пересічні мешканці не помічають роботи поліції, оскільки більшість попереджених чи розкритих правопорушень не афішується. Найчастіше у нашому місті стаються злочини, які пов’язані з майном (крадіжки, пограбування тощо) і дуже приємно, коли ми не лише знаходимо винного, але й повертаємо вкрадене законному власнику, – розповів Андрій Самусєв.

Після розмови з гостем практичний психолог ЦПО Олеся Мороз провела фрагмент тренінгу по профілактиці правопорушень.

На завершення зустрічі методист по роботі з дитячими об’єднаннями Світлана Лиско запросила усіх присутніх на святкування 26-ої річниці спілки дитячих об’єднань міста “Веселка збирає друзів”, яке відбудеться 23-го листопада о 13-ій годині у Володимир-Волинському КМЦ.

img_0266
img_0261
img_0260
img_0258




коментарів: 2
  1. а цікаво ,чи не розказав поліцейський як його колеги можуть одягати наручники просто так , бо ім так захотілося , як недавно трапилось в теплокомуненерго і що вони поліцейські можуть приїхати в школу з наручниками коли будуть пити шампанське наприклад у звязку з Новим роком або прямо на випускний ,бо там без спиртного як правило не обходиться …

    • видно що ти з 16-ти бухаєш…. Звичайно приїдуть так як спиртне, в даному випадку – шампанське, дозволяється “продавати” ( а не розпивати)з 21-го року. Але при виявленні вживання слабоалкогольних напоїв неповнолітніми працівники поліції зобов’язані їх затримати для виклику батьків (щоб їх забрали додому) або педагога (класного керівника)в подальшому повинен бути складений протокол про адмін. правопорушення на батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків а при відсутності останніх відповідальність має нести навчальний заклад

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер