<

Володимир-Волинський все-таки залишається небезпечним для пішоходів містом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:42 | 5.09.2018 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському таки не нанесли усі розмітки для пішоходів. Про це повідомляє місцевий активіст, додаючи відео-доказ.

Тарас Сватко опублікував відео, на якому він проїхався центром Володимира-Волинського, а саме по вулиці Луцький, і зафільмував відсутність розмітки на пішохідних переходах, яку обіцяли нанести після публікацій БУГа про небезпечне місто.

https://www.facebook.com/taras.svatko/videos/1816976728400354/

Сватко стверджує про неправдиву інформацію від заступників мера Володимира-Волинського.

Раніше БУГ повідомляв, що у Володимирі-Волинському по всьому місту оновили розмітку на пішохідних переходах та нанесли нову.

За дорученням мера Петра Саганюка 29-го серпня виконали відповідні роботи.

“До початку нового навчального року у місті проводиться оновлення пішохідних переходів. Першочергово біля навчальних закладів. На дорогах міста працює три бригади різних структур, у залежності від того, на чиєму балансі перебувають дороги. Наноситься і сучасна пластикова розмітка. Комунальне підприємство “Полігон” працює на дорогах місцевого значення уже з понеділка”, – казав заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

21-го серпня інтернет-видання «БУГ» визнало Володимир-Волинський небезпечним містом для пішоходів, опублікувавши матеріал з детальними фото та інформацією про відсутність розмітки. Міська влада зреагувала на публікацію та зробила необхідні роботи.

Та виявляється, недопрацювали?




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок