<

Володимир-Волинський волонтер, боєць Роман Мартинюк – про реалії війни, різновиди волонтерства та зміни в державі.

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:06 | 13.10.2015 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
75
/ коментарів 7

Романт Мартинюк – знана постать у Володимирі-Волинському.

Саме він із командою, одні з перших в місті почали допомагати тоді ще 51-й ОМБР у відновленні вщент зруйнованої техніки. Саме вони перші почали збирати кошти на потреби Збройних Сил України та передавати допомогу на Схід. Це вони 24-го травня 2014-го року після трагічних подій під Волновахою повезли хлопцям передачі із рідного краю, не боячись загрози бути вбитими. 18-ть волонтерських поїздок на Схід України – особистий рахунок Романа. А коли отримав повістку із військкомату – не почав шукати приводів сховатися від мобілізації, а пішов захищати Батьківщину. Боєць, волонтер, просто людина – хоробре серце – гість інтернет-видання “БУГ”.




коментарів: 7
  1. Ніколи не міг би подумати що він піде в риговську партію. Ганьба йому і всім колишнім регіоналам!

  2. Мені не соромно бути у списку партії “Наш край”. Мені соромно жити серед людей, серця яких переповненю ненавистю. Тоді ж я і запитую себе – чи варто підставляти власну гідність та життя заради них? І переконую себе, що варто. Оскільки далеко не всі такі. Є люди, які потребують вибору, моє допомоги та захисту. Тільки заради цього ще надіюсь, що слова переможуть каміння. Все ще надіюсь.

    • Кажете не стидно бути у тій партії де купа риговского лайна і прихлжбєїв папіка? Як гарно бути на одному полі з тим що вбиває і той що захищає!Климюк, Борбелюк возив людей на антимайдан, а ви тепер з такими? У вас якась подвійна політика і стандарти. А чого ви не пішли у якусь іншу партію?

  3. Мартинюк з самого початку був людиною влади і не дивно що пішов у таку партію. Ще коли волонтерив разом з Зінкевичем, то йому влада і медальку повісила. А чого інтересно вони розбіглись і тепер сруть один одного?

  4. Тамерлан, “чому ви не пішли в якусь іншу партію?” Тому що “наш край” як і партія регіонів дуже щедро обдаровує своїх “прихильників”, що ж тут не ясного. Великі бабки рулили і рулять. Візьміть Тетерука бійця з війни, думали що буде толк, а продався кролику.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа