<

Володимир-Волинський урочисто зустрів 14-ту ОМБр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 11.11.2017 / Володимир /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

11-го листопада у Володимирі-Волинському урочисто зустріли наших захисників, військовослужбовців 14-ої окремої механізованої бригади. Народжена в боях 14-та ОМБр з перших днів протистояння агресору на Сході України виконувала бойові завдання. 

Урочистості розпочалися на плацу бригади, де командир бригади полковник Олександр Жакун вишикував весь особовий склад. Військові капелани привітали військовослужбовців із поверненням і благословили на щасливу й звитяжну службу.

Після цього військові пройшли маршем від бригади і до центру міста вулицею Ковельською під супровід військового оркестру. Усі зупинилися біля НВК “ЗОШ№3-ліцей” та поклали квіти до дошки пам’яті загиблим побратимам.

У центрі міста військові, представники влади, громадськість поклали квіти до обеліска Слава та дошки пам’яті загиблих учасників АТО. Подякували бійцям за мужність, патріотизм, відданість народу командуючий військ оперативного командування “Захід” генерал-майор Олександр Павлюк, командир бригади полковник Олександр Жакун, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, голова районної ради Роман Гук, голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталія Василець та інші.

Пізніше для військовослужбовців виступив на сцені районного будинку культури Волинський народний хор.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер